Τόρο, Χασομέρης, Μάνταλος και άλλοι 62 δήλωσαν «παρών» στο «αντίο» του Τρίχα, ο κόσμος όμως ήταν «απών»

 

Όλοι οι φίλοι, παλιοί συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι, από τις διαφορετικές περιόδους της ποδοσφαιρικής ζωής του Νίκου Τρίχα ήταν εκεί, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για να τον τιμήσουν στο μεγάλο του «αντίο» στο ποδόσφαιρο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, ο επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου και παλιότερα Ξάνθης και Πανθρακικού Δημήτρης Χασομέρης ήταν μόνο τρεις από τους συμπαίκτες του Τρίχα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι και αυτοί που πέτυχαν μάλιστα τα τέρματα στον All Star αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε αυτή η ξεχωριστή μέρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Και οι υπόλοιποι όμως ήταν ονόματα ξακουστά για το ποδόσφαιρο όχι μόνο της Ροδόπης αλλά συνολικά της Θράκης, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που ήρθαν και από τον Έβρο και από την Ξάνθη. Μια ξεχωριστή γιορτή, μια πολύ όμορφη γιορτή όπου ξεχείλιζε για κάποιους η συγκίνηση και για κάποιους άλλους η πλάκα, η καζούρα, ο χαβαλές. Μια γιορτή ωστόσο στην οποία, παρά τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, γύρισαν την πλάτη οι Κομοτηναίοι.

Είναι ζήτημα αν βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότερα από 100 άτομα σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να αποτελεί κράχτη και γεγονός της χρονιάς όχι μόνο λόγω των ονομάτων που συγκέντρωνε αλλά και εξαιτίας του φιλανθρωπικού του χαρακτήρα. Είναι ζήτημα αν κόπηκαν 300 εισιτήρια που είχαν την συμβολική τιμή των 2 ευρώ (και αυτό επειδή κάποιοι τα αγόραζαν πέντε-πέντε) παρά το κίνητρο των έξι φανελών που κληρώνονταν από Τοροσίδη, Μάνταλο, Μπαξεβανίδη, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Παπασταθόπουλο.

Σημασία έχει πάντως ότι όσοι πήγαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα, διασκέδασαν, χάρηκαν, συγκινήθηκαν, αποζημιώθηκαν για την επιλογή τους. Άλλωστε που και πότε θα μπορέσουν να ξαναδούν όλα μα όλα τα αστέρια του θρακιώτικου ποδοσφαίρου συγκεντρωμένα στον ίδιο αγωνιστικό χώρο μαζί; Για αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Δόξα Προσκυνητών και την ΕΠΣ Θράκης, πάνω από όλα όμως στον Νίκο Τρίχα που αποχαιρέτισε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΧΑ