Super League: Φοβερές ατάκες από τον “δημοσιογράφο” Κενάν Μπαργκάν!

 

Ο Κενάν Μπαργκάν και ο Στέλιος Μαραγκός, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συνυπάρξει συμπαίκτες με τη φανέλα της Βέροιας και συνέβαλλαν στην επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση, μίλησαν για τα όσα βίωσαν φέτος με τον Ξανθιώτη πλαγιο επιθετικό να πετά φοβερές ατάκες.

Ερωτώμενοι αρχικά για το ποιος ήταν αυτός που κατά τη γνώμη τους, βοήθησε περισσότερο στην άνοδο, απάντησαν: «Εγώ λέω Κενάν Μπαργκάν και Μπάμπης Παυλίδης, που είναι και φίλοι μου. Αλλά αυτή είναι και η αλήθεια».

Με τη σειρά του, ο Κενάν Μπαργκάν, τόνισε: «Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όλοι μαζί είχαμε ένα στόχο, συνεργασία κι αυτό ήταν το κλειδί που πετύχαμε το στόχο μας».

Όσον αφορά, την καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν και οι δύο συμφώνησαν πως το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς τον περασμένο Νοέμβριο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν κάτι το μοναδικό. Ο Μπαργκαν ανέφερε:  «Εγώ δεν θα θυμάμαι τίποτα! Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θα θυμάμαι είναι το φιλικό με την Μπόκα και ξεκινάμε τον Ιούνιο για να θυμόμαστε άλλα καλά πράγματα. Ο Άρης ανήκει στην Σούπερ Λίγκα, δεν χρειάζεται να θυμόμαστε και πολλά για τη Φούτμπολ Λιγκ».

Σε ερώτηση σχετικά, με τον ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη, για την σεζόν της επιστροφής, μεταξύ άλλων, τόνισαν: «Μια ομάδα σαν τον Άρη στόχο έχει να πρωταγωνιστεί, να βγει Ευρώπη, κάτι λιγότερο δεν θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο και από μας τους ίδιους, όσοι βέβαια θα απαρτίζουν την ομάδα και του χρόνου, τον πρόεδρο, τον προπονητή».

Έπειτα, οι δυο τους, έκαναν αστειευόμενοι ερωτήσεις ο ένας στον άλλον αναλαμβάνοντας ρόλους δημοσιογράφων!

Μαραγκός: Θέλω να μου πεις πόσο δύσκολος ήταν ο μήνας που έμεινες εκτός ομάδας.

Ο Μπαργκαν όμως ξαφνιασε με την απάντησή του. Ήταν πάρα πολύ… εύκολος για μένα γιατί το έχω συνηθίσει. Το έχω κάνει και παλιά στη Βέροια, οπότε ήταν κάτι πολύ απλό για μένα. Ήταν σαν να βάζεις ένα ποτήρι νερό, όπως έλεγε και ο Βασίλης Τσιάρτας!

Σ.Μ.: Δεν μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο!

Κ.Μ.: Θέλω να μου πεις ποιος επιθετικός σε έχει δυσκολέψει περισσότερο στην προπόνηση

Σ.Μ.: Ο Κενάν Μπαργκάν. Λογίζεται επιθετικός, δεν είναι χαφ για μένα. Τα λόγια είναι περιττά, σταματάμε εδώ!