Volley League: Αναβαθμισμένος ο ρόλος Τελόπουλου στο νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ

 

Αναβαθμισμένος είναι ο ρόλος του αντιπροέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αντώνη Τελόπουλου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ.

Την προηγούμενη χρονιά ήταν β’ αντιπρόεδρος, ένας ρόλος ίσως περισσότερο διακοσμητικός (διαδέχθηκε σε αυτόν τον Βασίλη Γκιζάνη του ΑΟ Ορεστιάδας μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας), ενώ πλέον εξελέγη γενικός γραμματέας στις εκλογές της Παρασκευής.

Ουσιαστικά θα είναι ο Νο2 μετά τον για πέμπτη θητεία πρόεδρο Παντελή Ταρνατώρο, εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, ο οποίος εξελέγη με εννέα ψήφους υπέρ και τρία λευκά από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Αθηνών.

Στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης συμμετείχε για πρώτη φορά και η ΑΕ Κομοτηνής που εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Χουσίδη. Αμέσως μετά την εκλογή του νέου ΔΣ έγινε η πρώτη του συνεδρίαση για να συγκροτηθεί σε σώμα και να καθοριστούν οι αρμοδιότητες.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έχει ως εξής:
Πρόεδρος Δ.Σ.: Παντελής Ταρνατόρος (εκπρόσωπος ΤΑΑ Ολυμπιακός)
Α’ αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΠΑΟΚ)
Β’ αντιπρόεδρος: Αλέξης Αλεξίου (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΑΕΚ)
Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Τελόπουλος (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Ειδικός Γραμματέας: Ηλίας Σκανδάλης (εκπρόσωπος ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας)
Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιος (εκπρόσωπος ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Παρέστησαν οι Δημήτρης Κάσσαρης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΟΠ Κηφισιάς) Δημήτρης Χουσίδης (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Νίκος Νικολινάκος (Εθνικός Πειραιώς) και μέσω skype οι Αντώνης Ρούσσος, Κώστας Νικολούζος (ΑΟ Φοίνικας Σύρου).

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Τελόπουλος είναι αντιπρόεδρος του ΤΑΑ αλλά και του Ερασιτέχνη Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ εκτός από θέση στο ΔΣ της επαγγελματικής λίγκας είναι και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, έχοντας εκλεγεί πριν ένα χρόνο με το ψηφοδέλτιο του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου (στην φωτογραφία αρχείου οι δυο τους).