Β’ Εθνική: Από την Κω στο Ναύπλιο και στον φιλόδοξο Οίακα ο Χάρης Κουλουριώτης

 

Ο Χάρης Κουλουριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία την φετινή σεζόν με τον Ιπποκράτη Κω, καταφέροντας να τον πάρει ως νεοφώτιστο και να τον φέρει στην τρίτη θέση της Β’ Εθνικής, και μια ανάσα από την Α2, μετά το κερδισμένο μπαράζ με το Πευκοχώρι αναφορικά με τις δυο ομάδες που κατέκτησαν τις τρίτες θέσεις στους ομίλους τους.

Πλέον, και ενώ είχαν γίνε συζητήσεις με τον Ιπποκράτη, φαίνεται να αποχωρεί και να αναλαμβάνει μια ακόμη νεοφώτιστη ομάδα, τον Οίακα, και να αποτελεί τον διάδοχο του Παύλο Νώντα. Έτσι, ο 38χρονος τεχνικός που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ξεκινώντας προπονητίκή όπως και πολλοί συνάδερφοί του στην ΑΕ Κομοτηνής, καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, δείχνοντας την ανοδική του πορεία, και παίρνοντας την δεύτερη του δουλειά ως πρώτος προπονητής.

Ο Κουλουριώτης μετά την Κομοτηνή συνέχισε στις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009 φτάνοντας μέχρι και την Α1. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στον Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και την επόμενη διετία ήταν στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο. Αργότερα δούλεψε δίπλα στον Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού και την τελευταία χρονιά κοούτσαρε ως πρώτος προπονητής τον Ιπποκράτη Κω.