Πάνω από 200 συμμετοχές στο εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής αγώνες κολύμβησης στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Δ.Π.Θ.

Οι αγώνες κολύμβησης διοργανώθηκαν από τους φοιτητές και φοιτήτριες της ειδικότητας Κολύμβησης του 4ου έτους, δίνοντας τους την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που αποκτούν στα πλαίσια της ειδικότητάς τους.

Ως κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχαν οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του  Τ.Ε.Φ.Α.Α. βιώνοντας την εμπειρία των αγώνων και συνδυάζοντας τη θεωρία με την  πράξη.

Η συμμετοχή των πρωτοετών φοιτητών – τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α ήταν και φέτος (για 13η συνεχόμενη χρονιά) μαζική, καθώς  συνολικά συμμετείχαν 201 φοιτητές και φοιτήτριες.

Τα αγωνίσματα που αγωνίστηκαν ήταν τα 25 μ. και 50 μ. ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα ανδρών – γυναικών, τα 100 μ. μικτής ατομικής ανδρών – γυναικών, η σκυταλοδρομία 4×25 μ. ελεύθερο τμημάτων ανδρών – γυναικών και η σκυταλοδρομία 4×25 μ. μικτή ομαδική τμημάτων ανδρών – γυναικών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη τεχνικής κολύμβησης (μονοπέδιλου) από φοιτητές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.