ΕΠΣ Θράκης: Αποχαιρέτησε μετά από δυο χρόνια τον Ορφέα Ξυλαγανής ο Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου!

 

Μετά από δυο χρόνια ο κύκλος του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου στον Ορφέα Ξυλαγανής έκλεισε με την ομάδα και τον πρόεδρο Βαγγέλη Βαρνιτσιώτη να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας.

Αντικαταστάτης του Τσορμπατζόγλου σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS θα είναι μεγάλο όνομα του τοπικού ποδοσφαίρου της Θράκης και όχι μόνο, όπου το όνομα του θα ανακοινωθει σύντομα τις επόμενες ημέρες, με τον Ορφέα να έχει ήδη προσθέσει στος τάξεις του τον 19χρονο τερματοφύλακα Φώτη Πριτσίδη από την Μεσσούνη, που είναι η πρ’ωτη μεταγραφη της σεζόν.

Ο “Τσορμπα” που εκτός από προπονητής στην Ξυλαγανή ήταν παίκτης φέτος και του Ηρακλή Σαπών, ενώ για χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του χωριού του τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Την προπονητική την ξεκίνησε στον πάγκο του ιστορικού αλλοτε Ορφέα Κομοτηνής ενώ αργότερα ήταν στο πλάι του Σίμου Νάντσου και του Σαββα Αιβάζη στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ακολούθησε ο Ορφέα Στρύμης  και από πρόπερσι ο Ορφέας Ξυλαγανής.

Έπειτα από συνομιλίες με τον προπονητή μας κ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Παναγιώτη, αποφασίσθηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας. Δύο χρόνια πορευτήκαμε μαζί και νοιώθουμε ευτυχής σαν ποδοσφαιρικό σωματείο που ανήκε στο δυναμικό μας για αυτό το χρονικό διάστημα ένας τέτοιος σπάνιος άνθρωπος, για τα δεδομένα του τοπικού μας, με γνώσεις, ήθος και μετριοφροσύνη παράλληλα. Να τον ευχαριστήσουμε που έδωσε όλο του το «είναι» για την ομάδα μας, σαν να ήταν δικιά του και να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στην επόμενη επιλογή του.
ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
ΒΑΡΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ