Πρωταθλήτρια ξανά! Διέλυσε την Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης και έκανε το repeat η Α.Δ. Αλεξανδρούπολης!

 

Πανάξια πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος αναδείχθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με ευρύ σκορ στον μεγάλο τελικό της αντίστοιχης ομάδας της Θεσσαλονίκης και έκανε το… repeat!!

Συγκεκριμένα η ομάδα του κόουτς Βασίλη Τσιομλεκίδη, ήταν εμφανώς καλύτερη των αντιπάλων της και το έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης που βγήκε μπροστά και κυνήγησε από νωρίς να ανοίξει το σκορ.

Μια γνωστή παροιμία λέει «ο επιμένων, νικά», και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά αφού η πίεση και η επιμονή των Εβριτών απέφερε καρπούς και είχαν «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο που προηγούνταν με 3-0, χάρη στα δύο τέρματα του Δορουγιδένη και ένα ακόμα γκολ από τον Παππού.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έριξε το ρυθμό της και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο κάνοντας και το 4-0 με κεφαλιά του Πασχάλη, για να μειώσει στη συνέχεια σε 4-1 η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και πάλι ο Πασχάλης δύο λεπτά πριν τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Έτσι η ομάδα του «μαέστρου», “Τσιομλεκ” κατάφερε να πάρει μια πανάξια νίκη και τον τίτλο, παρά την ήττα στον πρώτο αγώνα που τελικά δεν στοίχισε ιδιαίτερα, αφού αποδείχθηκε ότι και η τύχη καμιά φορά ευνοεί τους ισχυρούς.

Α.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Τσιακιρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Γύλος, Μπαρμπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Ανδρεόπουλος, Πασχάλης, Τζανάκας, Παππούς. Επαιξαν ακόμα και οι Κετιπης, Αλατζιδης και Τσιπλακιδης.