Σπουδαίο φιλανθρωπικό τουρνουά με Τοροσίδη, Μάνταλο, Μπαξεβανίδη στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το «αντίο» του Νίκου Τρίχα

 

Ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών Νίκος Τρίχας αποφάσισε με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν να κρεμάσει τα παπούτσια του. Το ονειρικό παραμύθι της παρουσίας του στα γήπεδα έλαβε τέλος με τον ίδιο να αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης.

Πριν πει για πάντα αντίο στο ποδόσφαιρο και αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, θα διοργανωθεί ωστόσο από την Δόξα Προσκυνητών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θράκης ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής την άλλη Κυριακή 10 Ιουνίου.

Σε αυτό συνολικά 66 παίκτες που στο πέρασμα των ετών έχουν αγωνιστεί με τον Νίκο Τρίχα θα λάβουν μέρος σε ένα μίνι τουρνουά, που θα ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών ωρών και τα έσοδά του, που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και ο εκ των αρχηγών της Ξάνθης Δήμος Μπαξεβανίδης, με τους οποίους συνυπήρξε ο Τρίχας στις ακαδημίες της Ξάνθης.

Μάλιστα οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες έχουν δωρίσει και από μία φανέλα της Μπολόνια, της ΑΕΚ και του ΑΟΞ που θα κληρωθούν ως δώρα σε όσους αγοράσουν τα εισιτήρια της φιλανθρωπικής αναμέτρησης, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι ένα τουρνουά έξι ομάδων.

Στις ομάδες θα μετέχουν και άλλα σημαντικά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου, όπως ο εμβληματικός αρχηγός του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης που ήταν και ο τελευταίος προπονητής του, ο Ζόραν Στοΐνοβιτς αλλά και οι προηγούμενοι προπονητές του Βασίλης Χαριτόπουλος, Σάββας Αϊβάζης και Γιάννης Κλειτσιώτης που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των έξι συνολικά ομάδων.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια ποδοσφαιρική πανδαισία, μια ξεχωριστή φιέστα για το ποδοσφαιρικό αντίο του Νίκου Τρίχα, που θα ολοκληρώσει παρέα με τους φίλους που έκανε στο πέρασμα των ετών την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στα γήπεδα της Θράκης. Δείτε την αφίσα του τουρνουά…

 width=