ΕΠΣ Έβρου: Η ένσταση που κατέθεσε πριν τις εκλογές ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης

 

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών στην ΕΠΣ Έβρου, ο πρόεδρος του Ιπποκράτης και ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος για το ΔΣ της Ένωσης Χριστόδουλος Μεντίζης κατέθεσε ένσταση στην εφορευτική επιτροπή.

Αρχικά διαμαρτυρήθηκε προφορικά και συνέχεια μετά από προτροπή του δικαστικού αντιπροσώπου, προχώρησε και σε γραπτή ένσταση επειδή όπως υποστήριξε κάποιοι από τους εκπροσώπους των ομάδων που εμφανίστηκαν στην γενική συνέλευση όχι απλά δεν ήταν μέλη των ΔΣ των σωματείων που εκπροσωπούσαν αλλά ούτε καν απλά μέλη τους.

Ο Μεντίζης υποστήριξε ότι στην Γενική Συνέλευση εμφανίστηκαν γνωστοί παράγοντες συγκεκριμένων ομάδων να εκπροσωπούν άλλες ομάδες. Ωστόσο ο δικαστικός αντιπρόσωπος, που δεν μπορούσε άλλωστε να γνωρίζει ποιος παράγοντας ταυτίζεται με ποια ομάδα, δήλωσε αναρμοδιότητα.

Όπως διευκρίνισε, αυτή είναι μια ένσταση που δεν αφορά μόνο τις εκλογές αλλά συνολικά την γενική συνέλευση, οπότε θα έπρεπε να κατατεθεί στην έναρξη της διαδικασίας και να εξεταστεί από το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και όχι στο μέσον της, όταν είχαν συζητηθεί όλα τα προηγούμενα θέματα και ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών.

Παρόλα αυτά ο Μεντίζης προχώρησε στην κατάθεση της ένστασης εγγράφως ζητώντας να ασχοληθεί με αυτήν το νέο ΔΣ, εξετάζοντας όλα τα πληρεξούσια των ομάδων που εμφανίστηκαν για να ψηφίσουν προκειμένου να διαπιστωθεί αν πραγματικά πληρούσαν τις προϋποθέσεις και αυτοί που τους εκπροσώπησαν ήταν πράγματι μέλη τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές ο Χριστόδουλος Μεντίζης έλαβε οκτώ σταυρούς και είναι το μόνο από τα 12 υποψήφια τακτικά μέλη που δεν εξελέγη στο ΔΣ, καθώς ήταν άλλωστε και ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος.