Ποια είναι η κορυφαία πεντάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Λεύκιππο Ξάνθης να στέφεται πρωταθλητής κατακτώντας μάλιστα το νταμπλ, μετά τις νίκες επί του Δημοκριτείου Κομοτηνής στον ημιτελικό και τον Αστέρα Καβάλας στον μεγάλο τελικό της περασμένης Κυριακής.

Ο φετινός μαραθώνιος διεξήχθη σε δυο ομίλους, τον Δυτικό με ομάδες μόνο από τους Νομούς Σερρών, Δράμας και Καβάλας που αποδείχθηκε ιδιαίτερα ασθενής και τον Ανατολικό όπου μετείχαν οι ομάδες της Θράκης και από την πόλη της Καβάλας. Δεν είναι τυχαίο ότι από αυτόν τον όμιλο προέκυψαν στο φάιναλ φορ και οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν στα πλέι οφ.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του ποδοσφαιρικού παραδείγματος των ψηφοφοριών στις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης, το ThrakiSportS αποφάσισε με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ να μπει φέτος στην διαδικασία να αναδείξει την καλύτερη πεντάδα αυτού. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας πεντάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς σε συνεννόηση με τους προπονητές των ομάδων που μετείχαν στον Ανατολικό Όμιλο, που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ο πιο ισχυρός, επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα από υποψηφιότητες ανάλογα με κάθε θέση. Την τελική ευθύνη αυτής της κατάρτισης της λίστας την έχει η συντακτική ομάδα του ThrakiSportS και δεκτή κάθε παρατήρηση. Από εκεί και πέρα, επειδή οι θέσεις στο μπάσκετ είναι κάτι… σχετικό και συχνά εναλάσσονται ή χρησιμοποιούνται παίκτες σε διαφορετικούς ρόλους, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε υποψηφιότητες σε τρεις κατηγορίες: στους γκαρντ, δηλαδή τις θέσεις 1-2, στους φόργουορντ, δηλαδή τα 3άρια και τα 4άρια ενώ ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι ψηλοί σέντερ, τα 5άρια.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή για μια εβδομάδα και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία πεντάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ψηφίστε από την σχετική λίστα ως και δύο παίκτες για τα γκαρντ, δύο από τους υποψηφίους στα φόργουορντ και έναν σέντερ. Εσείς ποιους θα ψηφίζατε για την καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που μόλις την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS έχει συγκεντρώσει και τις ψήφους των 12 προπονητών, που κλήθηκαν να ψηφίσουν την καλύτερη πεντάδα εξαιρουμένων των παικτών της δικής τους ομάδας. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%.

Από την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή και τελικά, με την προσθήκη στο τέλος της ψήφου του κοινού, θα αναδείξουμε όλοι μαζί την κορυφαία πεντάδα (αλλά και τον καλύτερο πάγκο) του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

https://gianniskart.polldaddy.com/s/Ψηφίστε-την-καλύτερη-πεντάδα-της-ΕΚΑΣΑΜΑΘ-για-τη-σεζόν-2017-2018