ΕΠΣ Θράκης: Οι 25 πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που κατέκτησαν επάξια τον τίτλο του παιδικού πρωταθλήματος

 

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής επιβεβαίωσε και φέτος ότι αποτελεί το πιο οργανωμένο, δυναμικό και ελπιδοφόρο ποδοσφαιρικό φυτώριο του νομού Ροδόπης.

Κατακτώντας ξανά το παιδικό πρωτάθλημα της τοπικής ΕΠΣ (κάτι που είχε καταφέρει και πρόπερσι και θα το πετύχαινε και πέρσι αν δεν διακόπτονταν η διοργάνωση), απέδειξε πως στις τάξεις της γαλουχούνται ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να ονειρεύονται το μέλλον τους στα γήπεδα.

Η φιέστα με την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων έγινε αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής, το περασμένο Σάββατο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Μάνος Γαβριηλίδης, εξήρε τη δουλειά που γίνεται στην ασπρόμαυρη ακαδημία υπό την προεδρία του Γιώργου Μαρινάκη και τη γενική οργανωτική διεύθυνση του Δημήτρη Παγωνίδη, ενώ συνεχάρη τον προπονητή της ομάδας Ανέστη Σπυριάδη και τους παίκτες.

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της Ακαδημίας, συγχαίρει παίκτες και προπονητές του παιδικού τμήματος «για όλη τη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά με αποτέλεσμα τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης 2017-2018 για δεύτερη συνεχόμενη φορά, συνεχίζοντας την παράδοση», καθώς και «για το ήθος και τον χαρακτήρα που τους διέκρινε όλο αυτό το διάστημα».

Τους εύχεται, δε, «να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την  προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο». Τέλος, οι διοικούντες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες προς την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης «που μας τίμησε με την παρουσία της για να πραγματοποιήσουμε το φιλικό παιχνίδι την ημέρα της απονομής δημιουργώντας μάλιστα pasillo στο τέλος του παιχνιδιού γεγονός που αποδεικνύει το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι του συλλόγου!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές 2017-2018 της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής υπό την καθοδήγηση του Ανέστη Σπυριάδη, δηλαδή το ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας του παιδικού πρωταθλήματος, είναι το εξής:

Τσομπανίδης Αλέξανδρος

Ματζαρίδης Βαλάντης

Μουσταφά Σαλή

Ιλκέ Σαλήχ

Χατζηνάκης Χρήστος

Τσιτλαχίδης Κωνσταντίνος

Κοντό Αχμέτ

Πασχαλίδης Στέλιος

Χρηστάκης Γιάννης

Σμάλης Παύλος

Παπάζογλου Νικόλαος

Παγκοζίδης Ηλίας

Πραντσίδης Γιάννης

Ταχσίν Αλπασλάν

Βασιλειάδης Ξενοφών

Κοντό Νουρί

Κητζίδης Σπύρος

Γκαράνης Σταύρος

Ξενοδοχίδης Δημήτρης

Μαματζαγιάν Καρέν

Τουτουντζή Ερέν

Αντωνιάδης Δήμος

Χασάν Ιζέτ

Δεμπελίδης Θεοδόσιος

Εϊμέν Χαλήλ