LIVE από τα γήπεδα της Ροδόπης τα δύο ματς που κρίνουν τον τίτλο: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και τα γήπεδα της Ροδόπης την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τρίωρο περίπου, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας κρίσιμης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλά και των πλέι αουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 15:33 Η αγωνιστική ανοιξε την Παρασκευή με τον αγώνα Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Σώστη με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-2.

Ώρα 15:37 Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα πλει οφ ανοδου:

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής

Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 3-2 (25/5)

Ωρα 15:41  Το πρόγραμμα για τα πλει άουτ παραμονής:

Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Παγουρίων

Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΟ Μεσσούνης 3-0 α.α.

Ωρα 15:45  Να δούμε σιγά σιγά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ώρα 15:48 Πρώτος χορηγός της μεταδοσης  τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:57 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:04 Για τα πλέι οφ έχουμε αγωνες αγγαρείας αφού η Στρύμη νικώντας στον Πολύανθο εξασφαλισε την παραμονή της, με τον Πολυανθο όπως ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και η Μεσσούνη να επιστρέφουν στην Β’ κατηγορία.

Ώρα 16:10 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:16 Στις  Σαπες  διαιτητης είναι ο Δρακίδης, ενώ στο Κοσμιο ο Κουμπαράκης. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 16:22 Χορηγός της μετάδοσης για αυτήν την τελευταία αγωνιστική θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής . Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:29 Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το συναρπαστικότερο ολων των εποχών. Τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, Κόσμιο,  Ελπίδα Σαπών και Ίασμος , με τα σενάρια να είναι τα εξής πέντε οσον αφορά τον νικητή αυτού του μίνι μαραθωνίου (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ώρα 16:35 Χορηγός της μετάδοσης για αυτήν την τελευταία αγωνστική θα είναι επίσης και το ONAR Coffee-Bar στον Ροδίτη Ροδοπης, το στέκι της ελίτ του τοπικού ποδοσφαίρου της  ΕΠΣ Θράκης και όχι μόνο.  Σήμερα μάλιστα θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα προκύψει από τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής πριν το γλέντι τίτλου.  ONAR Coffee-Bar ( τηλέφωνο 697 775 5573) το αθλητικό ποδοσφαιρικό στέκι της Ροδόπης, όπου εκτός της μπάλας, κεφι μεχρι τελικης πτωσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:37 Πάμε να δούμε σιγά σιγά τις συνθέσεις από το Κόσμιο, όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Μπακιρτζής.

Ώρα 16:38 Για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκινούν οι: Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζάγκουλος, Γιαπρακτσής, Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

Ώρα 16:39 Ενώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι: Καραμιχάλης, Νταλάκος, Ρούντος, Περσίδης, Γαβριήλ, Βοργιατζίδης, Δανίδης.

Ώρα 16: 40 Από την άλλη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ξεκινούν οι: Παπουτσίδης, Χουσεΐν Σαλήμ, Αμοιρόπουλος, Ντεμερτζίδης, Λειβαδιώτης, Κλης, Γιαννακιτζίδης, Μυλωνάς, Βιόπουλος, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Ώρα 16:41 Ενώ στον πάγκο του Ιάσμου βρίσκονται οι: Μπεκίρ, Χουσεΐν Χιλμή, Αχμέτ, Ρέλος, Μπιλμπιλής, Κωστίδης, Καραμπάτζιος.

Ώρα 16:44 Στα μεταξύ τους παιχνίδια το Κόσμιο έχει 3 νίκες και 1 ήττα με τις Σάπες, με τον Ίασμο στα 3 παιχνίδια έχουμε όλα τα αποτελέσματα, ενώ ο Ιασμος υπερέχει της Ελπίδας αφού μετρά σε 4 αγώνες 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πάντως το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας ευτυχώς δεν θα συμβεί και έτσι δεν θα χρειαστούν κουμπιουτεράκια για τους δεκάδες συνδυασμούς, αλλά μόνο υπομονή περιμένοντας τον πρωταθλητή.

Ώρα 16:47 Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:50 Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τις συνθέσεις από το γήπεδο των Σαπών, όπου βρίσκεται ο Κώστας Καραγιάννης.

Ώρα 16:51 Για την γηπεδούχο Ελπίδα Σαπών ξεκινούν οι: Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Εμμανουήλ, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης, Λιάρος, Καροτενούτο, Πάλι, Ερκάν, Μπαμπούρης.

Ώρα 16:52 Ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι: Νεαζή, Κουδούνης, Γκέκας, Κωνστανταράκης, Γεωργοσούλης, Βαϊόπουλος, Καραθανάσης.

Ώρα 16:53 Από την άλλη για την Δόξα Γρατινής ξεκινούν οι: Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Παπαχρόνης, Μπόζης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ.

Ώρα 16:54 Ενώ στον πάγκο της Δόξας βρίσκονται οι: Χατζίδης, Κακανούδης, Χατζάκης, Βλαδιμηρίδης, Τάτσιος, Χρυσαφίδης.

Ώρα 16:57 Αυτή την στιγμή η βαθμολογία στα πλει οφ έχει ως εξης: Κόσμιο 34, Ελπίδα Σαπών 34, Ίασμος 33, Γρατινή 29

Ώρα 17:02 Συνεφιά και στα δύο γήπεδα αυτή τη στιγμή και πολύς αέρας. Στο Κόσμιο έπεσαν πριν από λίγο και μερικές ψιχάλες.

Ώρα 17:06 Ξεκίνησε το παιχνίδι στις Σάπες!

Ώρα 17:07 Μετά τις Σάπες ξεκίνησε και η αναμέτρηση στο Κόσμιο!

Ώρα 17:09 Φοβερή ευκαιρία για τις Σάπες, με τον Λιάρο να πιάνει ένα σουτ, αλλά τη μπάλα να φεύγει για πολύ λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μπουτσακτσή.

Ώρα 17:11 Πρώτη ευκαιρία για το Κόσμιο, όταν από το μακρινό σουτ του Δεληγιάννη με βοήθεια αέρα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Χατζητουλούσης πλάσαρε στην αγκαλιά του Παπουτσίδη.

Ώρα 17:13 Νέα ευκαιρία για το Κόσμιο, με ένα μακρινό σουτ του Ξενάκη που μπλόκαρε και πάλι όμως ο Παπουτσίδης.

Ώρα 17:15 Η υπεροχή έως τώρα είναι υπέρ της Ελπίδας Σαπών στο ματς με την Γρατινή, αλλά και του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ματς με τον Ίασμο.

Ώρα 17:18 Γκολ στο γήπεδο της Ξυλαγανής! Ο Ορφέας Ξυλαγανής είναι η πρώτη ομάδα που ανοίγει το σκορ στις σημερινές αναμετρήσεις και προηγείται της Στρύμης. Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης 1-0!

Ώρα 17:22 Γκολ στο γήπεδο του Κοσμίου! Λάθος της άμυνας του Ιάσμου, με τον Ξενάκη να βγάζει μια μπαλιά στον Χατζητουλούση ο οποίος προ κενής εστίας έβαλε το Κόσμιο σε θέση οδηγού και του δίνει προβάδισμα πρωταθλητή. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-0!

Ώρα 17:25 Διαμαρτυρίες από τους παίκτες των Σαπών που ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Καραθανάση, και μικρή διακοπή τώρα για αψιμαχίες. Μοίρασε κίτρινες ο ρέφερι Γιάννης Δρακίδης.

Ώρα 17:28 Ακυρωθέν γκολ αλά ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Κόσμιο! Ο Αραμπατζής έκανε μια κεφαλιά και σκόραρε, όμως ενώ ο πρώτος ρέφερι έδειξε σέντρα, ο πρώτος βοηθός Χαρίτσης θεώρησε ότι ο Ζάγκουλος που ήταν οφσάιντ επηρέασε τη φάση και ακύρωσε τελικά το γκολ.

Ώρα 17:30 Γκολ στην Ξυλαγανή! Ο Ορφέας Στρύμης ισοφαρίζει και φέρνει το ματς στα ίσα. Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης 1-1!

Ώρα 17:31 Ολιγόλεπτη διακοπή, από τον ρέφερι στο Κόσμιο, ώστε να πιουν λίγο νερό και να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ώρα 17:33 Απίστευτη απόκρουση του Μπουτσακτσή στην τεράστια ευκαιρία των Σαπών με το σουτ του Καρετονούτο. Από το κόρνερ, νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ελπίδα, με τους αμυντικούς της Δόξας να διώχνουν κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή.

Ώρα 17:35 Μακρινό φάουλ του Ξενάκη για το Κόσμιο, με τη βόηθεια του αέρα η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Αγγελή ο οποίος έκανε ένα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να φεύγει άουτ.

Ώρα 17:38 Μπαλιά του Ξενάκη, για το Κόσμιο, με αποδέκτη τον Αγγελή ο οποίος έκανε ένα σουτ με τη μπάλα να φεύγει ξυστά από δεξί κάθετο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ίασμος έφυγε στη κόντρα και είχε επίσης δοκάρι μετά από το σουτ του Αντωνιάδη!

Ώρα 17:41 Η Γρατινή βγαίνει, κάπως καβούκι της και ζητά πέναλτι για χέρι σε σουτ Πασχάλη

Ώρα 17:44 Στο ισόπαλο 1-1 βρίσκονται αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Αναγέννηση Παγουρίων στο γήπεδο του Ρ/Σ.

Ώρα 17:48 Από πλάγια ο Αντωνιάδης έκανε ένα σουτ και ανάγκασε τον Δεληγιάννη να αποκρούσει εντυπωσιακά για να κρατήσει το 1-0.

Ώρα 17:52 Γκολ στο γήπεδο του Κοσμίου! Ο Ζάγκουλος εξαπέλυσε μια βολίδα από τα 40 μέτρα και νίκησε εντυπωσιακά τον Παπουτσίδη! ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-0!

Ώρα 17:53 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στις Σάπες! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 0-0!

Ώρα 17:54 Τέλος ημιχρόνου και στο Κόσμιο! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-0!

Ώρα 17:55 Αυτή την στιγμή η βαθμολογία στα πλει οφ έχει ως εξής: Κόσμιο 37, Ελπίδα Σαπών 35, Ίασμος 33, Γρατινή 30

Ώρα 17:56 Πρώτος χορηγός της μεταδοσης  τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:58 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:00 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:01 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:02 Χορηγός της μετάδοσης για αυτήν την τελευταία αγωνιστική θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής . Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:04 Χορηγός της μετάδοσης για αυτήν την τελευταία αγωνστική θα είναι επίσης και το ONAR Coffee-Bar στον Ροδίτη Ροδοπης, το στέκι της ελίτ του τοπικού ποδοσφαίρου της  ΕΠΣ Θράκης και όχι μόνο.  Σήμερα μάλιστα θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά μέλη της πρωταθλήτριας ομάδας που θα προκύψει από τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής πριν το γλέντι τίτλου.  ONAR Coffee-Bar ( τηλέφωνο 697 775 5573) το αθλητικό ποδοσφαιρικό στέκι της Ροδόπης, όπου εκτός της μπάλας, κεφι μεχρι τελικης πτωσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:06 Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:07 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια!

Ώρα 18:10 Γκολ στο γήπεδο των Σαπών! Ωραία προσπάθεια του Κυριακόπουλου που πέρασε τους αντίπαλους αμυντικούς και πλάσαρε ωραία τον Ποιμενίδη! Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 0-1!

Ώρα 18:11 Αυτή την στιγμή η βαθμολογία στα πλει οφ έχει ως εξής: Κόσμιο 37, Ελπίδα Σαπών 34, Ίασμος 33, Γρατινή 32

Ώρα 18:15 Τρία γκολ έχουν επιτευχθεί στο γήπεδο της Ξυλαγανής και ο Ορφέας προηγείται πλέον με 4-1 της Στρύμης. Ορφέας Ξυλαγανής – Ορφέας Στρύμης 4-1!

Ώρα 18:17 Γκολ στο γήπεδο του Ρ/Σ! Η Αναγέννηση Παγουρίων σκοράρει και παίρνει κεφάλι στο σκορ! ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Αναγέννηση Παγουρίων 1-2!

Ώρα 18:19 Διπλή αλλαγή για την Ελπίδα Σαπών, με τους Μπαμπούρη και Σωμαράκη να βγαίνουν από το ματς και να δίνουν τη θέση τους στους Νεαζή και Καραθανάση.

Ώρα 18:21 Γκολ για τον Ίασμο! Ο Χουσεΐν έκανε μια σέντρα από δεξιά, με τον Ρομπέρ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ να μειώνει για την ομάδα του. ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1!

Ώρα 18:26 Κέρδισε ένα πέναλτι ο Καραθανάσης για την Ελπίδα Σαπών, και είναι και αυτός που αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, με τον Μπουτσακτσή όμως να αποκρούει εύκολα και να κρατά το 0-1!

Ώρα 18:30 Ας θυμηθούμε και πως έχει αυτή τη στιγμή η βαθμολογία στα πλει οφ: Κόσμιο 37, Ελπίδα Σαπών 34, Ίασμος 33, Γρατινή 32

Ώρα 18: 37 Γκολ για την Ελπίδα στις Σάπες! Σκόρερ για την ομάδα της Ελπίδας ο Πασσάς που ξαναδίνει ελπίδες στην ομάδα του. Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 1-1!

Ώρα 18:38 Για να ξαναδούμε και τη βαθμολογία στα πλει οφ αυτή την στιγμή: Κόσμιο 37, Ελπίδα Σαπών 35, Ίασμος 33, Γρατινή 30

Ώρα 18:43 Ευκαιρία για το Κόσμιο, με τον Ρουμπιέ να δίνει πάσα στον Χατζητουλούση που πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.

Ώρα 18:47 Νέα ευκαιρία για την Ελπίδα στις Σάπες, με τον Νεαζή να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ αλλά τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

Ώρα 18:49 Απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβολή για τον Βιόπουλο, που χτύπησε με αγκωνιά αντίπαλο παίκτη!

Ώρα 18:50 Κόκκινη κάρτα και για τον Παπουτσίδη, που φαίνεται να εξύβρισε τον ρέφερι της αναμέτρησης! Με εννιά θα τελειώσει το ματς ο Ίασμος!

Ώρα 18:56 Τέλος και στα δύο παιχνίδια ταυτόχρονα! Τελικά αποτελέσματα: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 1-1! και ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1!

Ώρα 19:01   Κάπου εδώ κλείνουμε την μετάδοση και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας. Συνοπτικά τα αποτελέσματα και κυρίως η τελική βαθμολογία στα πλέι οφ και τον φετινό πρωταθλητή στο θέμα που ήδη έχει ανέβει στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.