Οι αρχηγοί των ομάδων της Θράκης προβλέπουν το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού του Champions League Ρεάλ – Λίβερπουλ

 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε, η ώρα του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Ολιμπίνσκι» και το Κίεβο της Ουκρανίας στρέφονται το βράδυ του Σαββάτου όλοι οι προβολείς της ποδοσφαιρικής Ευρώπης για την τιτανομαχία ανάμεσα στην Ρεάλ και την Λίβερπουλ.

Το ThrakiSportS αναζήτησε ακαι φέτος τις απόψεις σε σχέση με αυτόν τον τελικό των αρχηγών όλων των ομάδων της Θράκης που εκπροσώπησαν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στα εθνικά πρωταθλήματα την χρονιά που μας πέρασε. Απευθυνθήκαμε στον αρχηγό του ΑΟΞ Κώστα Φλίσκα, αλλά και τους πέντε αρχηγούς των ομάδων που εκπροσώπησαν την Θράκη στη φετινή Γ’ Εθνική.

Μας μίλησαν πέρα από τον Φλίσκα  ο αρχηγός του Ορφέα Ξάνθης Βασίλης Μαλαδένης, ο αρχηγός του Άρη Αβάτου Πάρης Κοτόπουλος, ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών Νίκος Τρίχας, ο αρχηγός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Θοδωρής Λεφής και ο αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος.

Τα ερωτήματα ήταν δυο και κοινά για όλους:

1. Ποια ομάδα μεταξύ των Ρεάλ και Λίβερπουλ υποστηρίζετε στον φετινό τελικό του Champions League;

2. Τι προβλέπετε ότι θα γίνει στον φετινό τελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ που διεξάγεται στο Κίεβο;

 

 width=ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΣΚΑΣ (ΞΑΝΘΗ)

1. Πρόπερσι ήμουν με την Ατλέτικο απέναντι στη Ρεάλ, πέρυσι υποστήριζα την Γιουβέντους επίσης απέναντι στην Ρεάλ. Και τις δυο φορές στέφθηκε πρωταθλήτρια η Ρεάλ. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι για την φετινή εξέλιξη, πάντως η ομάδα που υποστηρίζω στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

2. Όπως σας είχα πει και τις προηγούμενες χρονιές, δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, άλλωστε δεν παίζω και καθόλου στοίχημα. Θεωρώ πάντως πως δε θα χρειαστεί να πάει το ματς στην παράταση και η Ρεάλ θα καταφέρει να κερδίσει στην κανονική διάρκεια, με ένα πιθανό σκορ το 2-1.

 

ΠΑΡΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ):

1. Υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης από μικρός, οπότε αυτή είναι και η ομάδα που θα ήθελα να πάρει το κύπελλο και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης καί φέτος.

2. Παρ’όλο που η Λίβερπουλ έχει εντυπωσιάσει φέτος και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, θεωρώ πως η Ρεάλ έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κερδίσει με ένα πιθανό σκορ για μένα το 2-1 ή το 3-1 υπέρ της.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ (ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ):

1. Ρεάλ Μαδρίτης υποστηρίζω εδώ και χρόνια, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Ρεάλ θέλω να είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

2. Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα και ένα πιθανό σκορ, θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες γιατί και η Λίβερπουλ φέτος έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή και σκοράρει. Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη του σκορ θα έλεγε πως η Ρεάλ θα νικούσε και φέτος, αλλά αυτή τη φορά με 2-1.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ):

1. Δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη εκτός από την Λίβερπουλ επειδή είναι η αγαπημένη ευρωπαϊκή ομάδα μου! Και για δεύτερο λόγο, επειδή επίσης αντιπαθώ την Ρεαλ

2. Πιστεύω ότι είναι η χρονιά της Λίβερπουλ αν και η Ρεαλ είναι παραδοσιακή δύναμη του θεσμού. Επίσης πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός αγώνας με ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ελπίζω πάντως να το σηκώσει η Λίβερπουλ

 

ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ (ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ):

1. Στην Ευρώπη είμαι Γιουβέντους και φανατικός μάλιστα. Επειδή λοιπόν η Ρεάλ απέκλεισε την Γιούβε στα ημιτελικά και επειδή μας κέρδισε και πέρυσι, στον φετινό τελικό θα υποστηρίξω την νέα της αντίπαλο, την Λίβερπουλ.

2. Πιστεύω ότι θα το πάρει η Ρεάλ. Δεν ξέρω πως, αλλά έχει πιο καλό κορμό, κυρίως όμως είναι πιο έμπειρη ομάδα και όπως είδαμε και στον τελικό του Europa η εμπειρία μετράει πολύ σε έναν τέτοιο τελικό. Βλέπω επίσης πολλά γκολ. Όχι μόνο για τη μια ομάδα. Μπορεί να έρθει και 3-2, δεν αποκλείω και παράταση όπου όμως και πάλι μετράει πολύ η εμπειρία.

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΕΦΗΣ (ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ):

1. Δεν υποστηρίζω κάποια από τις δύο ομάδες, αν είμαι κάτι στην Ευρώπη είναι Μπαρτσελόνα αλλά από τις συγκεκριμένες αντιπάλους θα ήθελα την Λίβερπουλ. Όχι ως… αντιρεάλ, απλά στο ποδοσφαιρο αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η προσπάθεια και το γεγονός ότι ενίοτε κερδίζουν τα αουτσάιντερ, όπως είναι για εμένα στο συγκεκριμένο ματς η Λίβερπουλ.

2. Φαβορί για εμένα είναι πιο πολύ η Ρεάλ. Αντικειμενικά είναι πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις και υπερασπίζεται το τρόπαιο. Δίνω 60-40 πιθανότητες να μείνει το τρόπαιο στην Μαδρίτη αλλά τελικός είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω μια πρόβλεψη, δεν θα στεκόμουν στον νικητή αλλά ότι κατά την εκτίμησή μου σε αυτόν τον τελικό θα μπουν πολλά γκολ.