Super League: Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης, προσήλθε και ο Μελισσανίδης! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για την ΑΕΚ μετά το διαζύγιο με τον Μανόλο Χιμένεθ καθώς αφενός αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα, αφετέρου άρχισαν οι συζητήσεις της «Ένωσης» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Εβρίτης τεχνικός κλήθηκε και ήδη από τη μία το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, δίπλα από το ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αυτό δείχνει ότι είναι προ των πυλών η επίσημη ανακοίνωση για την εξέλιξη της συνάντησης που δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και με ανακοινώσεις εντός των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με το aek365, θεωρείται βέβαιο ότι ο Τίγρης πήγε στα γραφεία για να τελειώσει το θέμα με την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, αν δεν έχει ήδη τελειώσει. Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Χιμένεθ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα προπονητή μας Μανόλο Χιμένεθ. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον ενάμιση χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας μας, αλλά και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 24 χρόνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη γράψει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Amigo Manolo, hasta la vista!