Super League: Για δύο χρόνια ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην ΑΕΚ! Οι πρώτες διαρροές για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας

 

Είναι γεγονός! Αρχίζει εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ! Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, ήρθε άμεσα ο αντικαταστάτης του.

Ο Εβρίτης είναι λοιπόν ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας Ελλάδος όπως μεταδίδει το αρκετά έγκυρο σε θέματα Ενωσης aek365 και απομένουν μόνο οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις, που θα έρθουν σύντομα κι αυτές.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ΠΑΕ ΑΕΚ και Ουζουνίδης τα βρήκαν για συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών και η Ενωση γυρίζει προπονητική σελίδα. Μάλιστα, θεωρείται πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης δέχθηκε άμεσα την πρόκληση της ΑΕΚ. Σε καμία στιγμή δεν έδειξε να… αμφιταλαντεύεται ή να έχει ερωτηματικά.

Ο 50χρονος τεχνικός αναλαμβάνει μία ομάδα πρωταθλήτρια που καλείται να την διατηρήσει σε αυτό το επίπεδο και παράλληλα μπροστά του έχει την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ! Και ο Ουζουνίδης δείχνει πανέτοιμος να τα φέρει εις πέρας. Αυτή του η αποφασιστικότητα και στάση κέρδισε αμέσως τους ανθρώπους της Ενωσης, που βλέπουν στο πρόσωπο του Ουζουνίδη έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες, χωρίς φόβους και πίστη στον εαυτό του και την ομάδα.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ κινήθηκε αμέσως προς την πλευρά Ουζουνίδη, μόλις πάρθηκε η απόφαση πως «Χιμένεθ τέλος», καθώς ήταν ενήμεροι στην Ενωση πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε κεντρίσει ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες του εξωτερικού. Κινήθηκε αστραπιαία προς τον Ουζουνίδη λοιπόν και τον έκλεισε άμεσα.

Η σφραγίδα της συμφωνίας για δύο χρόνια μπήκε στα γραφεία της ΑΕΚ παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη που με την παρουσία του πήρε πάνω την αλλαγή προπονητή και την πρόσληχη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το aek365 αναφέρει ότι μαζί του στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα φέρει τον Μπλένταρ Κόλα. Έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και αποτελεί το «δεξί» του χέρι. Δεν είναι απλά βοηθός αλλά ο άμεσος συνεργάτης ιδίως στον τομέα της τακτικής όπου δίνει μεγάλο βάρος ο Ελληνς τεχνικός.

Το καλό είναι ότι ο Κόλα γνωρίζει άριστα την ΑΕΚ, οντας στο παρελθόν και παίκτης της και προπονητής της στις Ακαδημίες της. Τώρα γυρίζει ως βοηθός του Ουζουνίδη.

Επιπλέον, εκτός του Κόλα ο Ουζουνίδης θα φέρει μαζί του έναν γυμναστή (στον Παναθηναϊκό είχε τον Νίκο Γιάγκου) και έναν αναλυτή. Στο τιμ παραμένει ως προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.