Α2 Ανδρών: Δεν δηλώνει συμμετοχή ο Νέστορας του Ναλμπάντη και έρχεται ξανά αντίπαλος του Άθλου ο Άρης

 

Αίσθηση προκαλεί στην βολεϊκή πιάτσα τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι ο άλλοτε πρωταθλητής Άρης Θεσσαλονίκης, που υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, μπορεί τελικά να σωθεί και να είναι και τη νέα σεζόν αντίπαλος του Αθλου Ορεστιάδας στην Α2 Ανδρών.

Η πληροφορία προέρχεται από το liberovolley και αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νέστορας δεν προτίθεται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών περιόδου  2018-19 και στην περίπτωση αυτή θα λειτουργήσει ως σωσίβιο σωτηρίας για τον Αρη που υποβιβάστηκε  μετά από αγώνα μπαράζ στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ που φέρει τον ….χαρισματικό τίτλο της Β΄Εθνικής. Εάν λοιπόν αποχωρήσει ο Νέστορας τότε την θέση του στην Α2 θα καλύψει η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πάντως υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Άρη δεν περιλαμβάνεται σε αυτά που έχει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων που δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΟΠΕ. Επιπλέον, δεν γίνεται αντιληπτό γιατί αν αποσυρθεί ο Νέστορας, στον οποίο υπενθυμίζεται ότι παίκτης – ατραξιόν είναι ο Κώστας Ναλμπάντης, θα πρέπει να σωθεί ο Άρης που βάσει της περσινής προκήρυξης υποβιβάστηκε και όχι να ανέβει πχ η πρώτη επιλαχούσα ομάδα από τα μπαράζ ανόδου που έγιναν (και στα οποία δεν συμμετείχε ο Έβρος Σουφλίου).