Τα ρόστερ των παλαιμάχων Κομοτηνής και Ξάνθης που την Παρασκευή ξεκινούν στο 6ο Maxibasketball στη Θεσσαλονίκη

 

Στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που ξεκινά την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται την Κυριακη θαν πάρουν μέρος οι ομάδες παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής και Ξάνθης στην κατηγορία 45+.

Η ομάδα της Κομοτηνής που συμμετέχει για 5η φορά σε Πανελλήνιο Βετεράνων, ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:30 στην Τριανδρία όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης 1 με το νικητή του ζευγαριού να αγωνίζεται το Σάββατο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στην Θεσσαλονίκη 2.

Την αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής αποτελεί η γνωστή παρέα των Παπαδόπουλου, Γαλανάκη, Μερκουρίδη, Σιμιτόπουλου, Μαλαμίδη, Σπανού, Μπαμπαθανάση, Δαλαμανάκη, Χατζόπουλου, Πεταλωτή και Χατζή.

Η Ξάνθη των Χρήστου Βαρδικελδόγλου και Βασίλη Εξηνταβελόνη κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα την Παρασκευή στις 21:00 στην Πυλαία οπού θα αντιμετωπίσει το Αγρίνιο, ενώ σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο την ομάδα της Αθήνας.

Στην αποστολή της Ξάνθης συμμετέχουν οι Σαλτσίδης, Ορφανίδης, Τσούλιας, Ιγνατιάδης, Κοτσίκης, Ταβουλτζίδης, Σισαμπέρης, Παπατζέλος, Γεωργαντζόγλου, Πατσούρας, Σταυρακάρας και Κεφαλάς.