Football League: Αποχαιρέτησε με υπονοούμενα τον Πανσερραϊκό ο Κώστας Τσαμούρης

 

Το τέλος του από τον υπο διάλυση και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και τον αγώνα με την Δόξα Δράμας ανακοίνωσε και επίσημα αφήνοντας και υπονοούμενα για την συμπεριφορά κάποιων παραγόντων της ομάδας των Σερρών.

Τελευταίος του αγώνας αυτός με τον Άρη στο Χαριλάου, ο 21ος την φετινή σεζόν, με τον Τσαμούρη να έχει αρκετές προτασεις από ομάδες Super League και Football League, αλλά να κοιτά και το εξωτερικό μετά την τραυματική του εμπειρία στις Σέρρες.

Η ανάρτηση του 24χρονου Ξανθιώτη αμυντικού Κώστα Τσαμούρη: “Ενας κυκλος ή μάλλον καλύτερα ένας ΓΟΛΓΟΘΑΣ κλείνει σήμερα !! Καλη συνέχεια Πανσερραϊκε , εύχομαι γρήγορη επάνοδο εκεί που σου αξίζει γιατί η ιστορία σου και ο κόσμος που σε ακολουθεί αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ´τραβάς ´τα τελευταία χρόνια !??????? Υ.Γ ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ´ εσας όλους που με είχατε 3 μήνες σε καραντίνα γιατι εστηνα και καλά αγώνες , όπως έπισης και τους 6 μήνες χωρίς να δούμε το χρωμα το χρήματος , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ , ο θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ και ΒΛΕΠΕΙ , όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει !

Φωτογραφία του Kostas Tsamouris.