Με επιτυχία και πολύ κόσμο η 23η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη

 

Ο Όμιλος φίλων αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και αρκετό κόσμο να δίνει το παρών, την 2η GYMKHANA καθώς και την 23η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων στα πλαίσια του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδας, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ο κόσμος αγκάλιασε από νωρίς την 23η δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης και χειροκρότησε όλους τους διαγωνιζομένους που έδειξαν πάθος, ένταση και προσέφεραν αρκετό θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν. Φέτος για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε και η GYMKHANA Βορείου Ελλάδος.

Οι διαγωνιζόμενοι επιχείρησαν παράλληλη και ταυτόχρονη εκτέλεση αγωνιστικής διαδρομής δύο διαγωνιζομένων με σκοπό την εκτόξευση του θεάματος και του συναγωνισμού στα ύψη.

Αμέσως μετά την οριστική κατάταξη την διαγωνιζομένων και σύμφωνα με την θέση του καθενός ορίστηκαν τα ζευγάρια που μονομάχησαν στην GYMKHANA.

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι χρονομετρήθηκαν ανά ζεύγος σε νοκ άουτ μονομαχίες με σκοπό την πρόκριση, μέχρι να φτάσουν στους τελικούς όπου και κρίθηκαν οι τρεις πρώτες θέσεις που όρισαν και τους τελικούς κυπελλούχους της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη διοργάνωση: