Έφυγαν από την Κομοτηνή για σπουδές και έγιναν πρωταθλητές στην Κρήτη Λεφής και Μπορμπίδης υπό τις οδηγίες Γωνιωτάκη (+photo)

 

Σημαντική επιτυχία γιατους Κομοτηναίους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρωταθλημα Κρήτης της ΕΚΑΣΚ Θοδωρή Λεφη και ο Αναστάσιο Μπορμπίδη η κατάκτηση του πρωταθλήματος υπό τος οδηγίες ενός κοουτς που ξεκίνησε και αυτός την προπονητική από την Κομοτηνή και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γωνιωτάκης που  σπουδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης οδήγησε το Δειλινό Ηρακλείου μετα από 10 χρόνια να πανηγυρίσει την άνοδο του στις Εθνικές κατηγορίες, αφού  μετά από μια επική ανατροπή  αν και βρέθηκε πίσω με 39-55 στο 30′ νίκησε τον Εργοτέλη με 68-59 και με συνολικό σκορ 3-2 κατεκτησε το πρωταθλημα με τον Λεφή να έχει 15 πόντους και τον Μπορμπίδη 12 και να είναι οι κορυφαίοι της ομάδας τους (στην φώτο οι τρεις τους και ο πατερας Τριαντάφυλλος Μπορμπιδης). Μάλιστα την αφιέρωσαν στον Άρη  από τις ακαδημίες του Δειλινού που δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή το τελευταίο διάστημα.

«Το ματς ήταν διαφήμιση. Η ανατροπή ήταν φοβερή. Έτσι ακριβώς ένα όνειρο που πήγε ακριβώς μέχρι το τέλος, όπως ακριβώς άξιζε στα παιδιά. Σε ένα ματς που δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Τα παιδιά γύρισαν το ματς και κατάφεραν να το πάρουν με την ψυχή τους. Μόνο με την ψυχή τους. Τους αξίζει ολόκληρο. Το αφιερώνουμε στον Άρη μας. Το γίγαντα μας που δίνει μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει κερδισμένος. Έχουμε να του αφιερώσουμε πάρα πολλά ακόμα».

 width=