Χαλάρωση σε… προνομιακές τιμές για τους φίλους του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που βρίσκονται στην Αθήνα

 

Μια ιδιαίτερη ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και αφορά το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα ενός προσώπου που την υπηρέτησε ως προπονητής τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Χούλιο Γιάτσαι, ο οποίος με τον αδερφό του άνοιξαν το Old City Hamam στην Αθήνα, δίπλα από τον σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη. Μάλιστα, προσφέρονται ειδικές τιμές στους φίλους του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο προπονητής της Ακαδημίας μας Χούλιο Γιάτσαι, έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Σε συνεργασία με τον αδερφό του, δημιούργησαν έναν ιδανικό χώρο, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με ανατολίτικες επιρροές, που προσφέρει χαλάρωση, αναζωογόνηση, γαλήνη και ευεξία σώματος και πνεύματος, στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω της σχέσης και της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί, μεταξύ του Χούλιο και της Ακαδημίας μας, θα παρέχονται ειδικές τιμές στους γονείς των παιδιών, σε περίπτωση που επισκεφτούν το χώρο.
Το Δ.Σ και οι προπονητές της Ακαδημίας μας, του εύχεται καλό ξεκίνημα, με επιτυχίες στο νέο τους εγχείρημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook και το site.
https://www.facebook.com/oldcityhamam/
https://www.oldcityhamam.com/