Χωρίς Κουμεντάκη αλλά με Δαλακούρα, Κασαμπαλή, Δαρίδη, Τσέλιο και Πεντίδη στην Κάρυστο η Εθνική Ανδρών

 

Αναχώρησε την Δευτέρα από την Αθήνα για την Κάρυστο η Εθνική Ανδρών. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία που ξεκινούν σε ακριβώς ένα μήνα (22/6-1/7).

Το πρώτο προσκλητήριο βρίσκει στην πόλη της Εύβοιας τους Κώστα Στιβαχτή, Δημήτρη Ζήση, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Παναγιώτη Πελεκούδα, Γιώργο Πετρέα, Νίκο Ζουπάνι, Ανέστη Δαλακούρα, Σταύρο Κασαμπαλή, Θεολόγο Δαρίδη, Παρασκευά Τσέλιο, Θοδωρή Βουλκίδη, Γιώργο Παπαλεξίου, Γιώργο Πεντίδη, Κώστα Καπετανίδη, Φροίξο Κωτσάκη και Κυριάκο Σπυριούνη.

Συνεπώς από τους έξι Θρακιώτες και δη Εβρίτες που έχουν κληθεί δίνουν το παρών οι πέντε. Ο έκτος είναι ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που έχει πάρει ολιγοήμερη άδεια, καθώς άλλωστε ολοκλήρωσε πιο αργά από τους υπόλοιπους τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιεί διπλές καθημερινές προπονήσεις υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην Κάρυστο έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.