Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο στην Κω του Εβρίτη Αρχιλοχία Δημήτρη Τερζίδη

 

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στην περιοχή μας, αφού άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Κω όπου υπηρετούσε, ο ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΤΘ)  Τερζίδης Δημήτριος από την Αλεξανδρούπολη και καταγωγή από το χωριό Λάδη Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

«Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω. Πρόκειται για τον αρχιλοχία (ΤΘ) Τ.Δ., που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»). Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αρχιλοχίας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 02.30 με αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, όπου εξέπνευσε στις 03.07.
Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται αρμοδίως. ο Τ.Δ. ήταν άγαμος και δεν είχε παιδιά. Το ΓΕΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Την φωτογραφία αλλά και το όνομα καθώς και την καταγωγή του, έκαναν γνωστά οι συνάδερφοι του από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, που με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους αναφέρουν: «Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ εκφράζει τα  πιο θερμά του συλλυπητήρια και την συμπαράστασή του ,στους οικείους του συναδελφου μας ε.ε ΕΜΘ Αλχία(ΤΘ) Τερζίδη Δημήτριου μέ καταγωγή απο τον Εβρο , που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 ΑΔΤΕ στην Κω, για τον ξαφνικό χαμό του».

 

Πηγή:  http://www.evros-news.gr/