Σφοδρή επίθεση Καραπαπά στο «Φως» για το prive πάρτι πρώην αμυντικού του Πανθρακικού με την Ξανθιώτισσα Σάσα Μπάστα

 

Εξαιτίας μιας ανάρτησης… καλλιτεχνικού περιεχομένου στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φως» ξέσπασε νέο επεισόδιο στην κόντρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την αθλητική εφημερίδα.

Το θέμα θα ήταν αδιάφορο για ένα site σαν το ThrakiSportS αλλά υπάρχει τριπλή θρακιώτικη εμπλοκή στην υπόθεση, αφού η είδηση αφορά το πάρτυ που διοργάνωσε ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Γιάννης Στάθης με καλεσμένη την Ξανθιώτισσα καλλιτέχνη Σασα Μπάστα.

Υπενθυμίζεται ότι θρακιώτης είναι και ο διευθυντής της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Φως”, ο κομοτηναίος Στέφανος Λεμονίδης. Τι πείραξε τον Καραπαπά; Διαβάστε το ποστ που ανέβασε στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» με το οποίο καταφέρεται εκ νέου κατά του ιστορικού μέσου.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του: «Συνεχίζετε να μας αφήνετε άναυδους με την ειλικρινή σας προσπάθεια να κόψετε κάθε σχέση με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΦΩΣ», θεώρησε ότι πρέπει να αφιερώσει χώρο με κείμενο και βίντεο για το… σόου της Σάσας Μπάστα σε πάρτι ενός ποδοσφαιριστή. Και δε μιλάμε για τα καλλιτεχνικά τους στάνταρ τώρα. Εδώ μιλάμε για το ότι το πάρτι που έκαναν θέμα είναι το πάρτι του Γιάννη Στάθη. Του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά που με μια χούφτα συμπαίκτες του ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ για να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να χάσει το Πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί. Το βαρέλι σας, δυστυχώς, δεν έχει πάτο…»