Γ’ Εθνικη: Με σκόρερ πρωην του Πανθρακικού κοντά στην άνοδο ο ιστορικός Εθνικός Πειραιώς

 

Ο πρώην φορ του Πανθρακικού Νικος Κατσικοκέρης με τρομερή ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Αλικαρνασσού Ηρακλείου έστειλε από την… κόλαση στον… παράδεισο τον Εθνικό Πειραιά στο ματς με τον Ηρόδοτο.

Πλέον τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση άνοδο περιπλέκονται αφού ο Εθνικός Πειραιά έφτασε τους έξι βαθμούς, ο Ηρόδοτος βρίσκεται στους 4 (εκκρεμεί η υπόθεση του αγώνα με την Αμαλιάδα), ενώ ο Αήττητος έχει 0κτω βαθμούς μετά το 1-1 με την Αμαλιάδα (6 βαθμους).

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του με ανάρτηση του ουσιαστικά εξέφρασε τα συναισθήματα του κάνοντας λόγο για ένα από τα πιο κρίσιμα και ωραιότερα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του.

Το ποστάρισμα του Νίκου Κατσικοκέρη στην προσωπική του σελίδα στο faceboοk:

«Ένα από τα πιο όμορφα και σημαντικά γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα με κομβική κ ιστορική σημασία με αφιερώσει εκεί που έπρεπε για την ψυχή κ την αγάπη κάποιου !!!

Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που το ζω αυτό σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους συμπαίκτες(μάγκες) με αυτό τον προπονητή με αυτή τη διοίκηση με αυτό τον κόσμο και έρχεται ένα τελευταίο ματς για το όνειρο όλων μας…συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για αυτό που ήρθαμε να πετύχουμε φέτος εδώ !!!  width=?? width=?? width=?? width= width= width= width=? width= width=? width= @ ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ»