ΕΠΣ Θράκης: Ήττα σοκ του Κοσμίου από την “ζημιάρα” Γρατινή με μοιραίο τον Ρουμπιέ που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις

 

Μπορεί η Δόξα Γρατινής να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά σε αντίθεση με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου, όμως τελικά όχι μόνο πήρε την ισοπαλία όπως στον Ίασμο με τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά πανηγύρισε την νίκη μέσα στην έδρα του Κοσμίου και έβαλε “μπουρλότο” στην κορυφή.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που ήθελε δυο νίκες στα επόμενα τρία ματς ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα όπως η Δόξα Γρατινής γνωρίζοντας την ήττα, χάνοντας ακόμα και πέναλτι στο φινάλε, ωστόσο αν κανει το 2/2 με Σώστη και Ίασμο κατακτά τον τίτλο. Από την άλλη η Δόξα Γρατινής έδειξε πώς δεν καταλαβαίνει από έδρες και πώς άδικα δεν διεκδικέι τον τίτλο αν και από την αρχή θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί μαζί με τον Ίασμο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία μόλις ευκαιρία, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 22′, όταν ο Ξενάκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στον Λεβεντέλη που έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά, από την οποία η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μπουτσακτσή, ενώ στο 29΄η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Πασχάλης έπειτα από έξυπνη κάθετη πάσα του Καμζέλα βγήκε σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη με τον τελευταίο, όμως, να δείχνει τα αντανακλαστικά του πραγματοποιώντας εντυπωσιακή, σωτήρια επέμβαση για την ομάδα του και τον Τριαντο να διώχνει την μπάλα προ της γραμμής.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57′ οταν ο Σεφκέτ Σελήμ πάσαρε ωραία στον Κυριακόπουλο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από την μικρή περιοχή τον Δεληγιάννη κάνοντας το 0-1. Το Κόσμιο όμως που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του αν και προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ της Γρατινής, δεν τα καταφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, αφού ειχε ένα σουτ του Ξενακη που έγλυψε το δοκαρι και μια κεφαλιά του Χατζητουλούση, πλην της μέγαλης φάσης του πέναλτι που κέρδισε στο φινάλε. Εκεί ο Κουμπαράκης υπέδειξε πέναλτι σε βάρος της Γρατινής σε ανατροπή του Βοργιατζίδη, αλλα ο ο Μπουτσακτσή  έδειξε την κλαση του και απέκρουσε την εκτέλεση του Ρουμπιέ δίνοντας νίκη γοήτρου στην ομάδα του. Πλεον όλα θα κριθούν αυτη την εβδομάδα.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης (58′ Βοργιατζίδης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γιώργος Δίγκας): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης (81′ Χατζάκης), Παπαχρόνης, Μπόζης (81′ Κακανούδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελημ (76′ Χατζίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ