ΕΠΣ Έβρου: Δήλωση του προέδρου του Ιπποκράτη για την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του

 

Πέρα από τα 18 στελέχη της παράταξης Χατζημαρινάκη που κατέθεσαν επισήμως υποψηφιότητα στις εκλογές, ως ανεξάρτητος υποψήφιος θα διεκδικήσει τις ψήφους των σωματείων του Έβρου στις εκλογές της 30ης Μαΐου ο εκπρόσωπος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης.

Με πολύχρονη προσφορά ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο ποδόσφαιρο του Έβρου, αποφάσισε να καταθέσει κανονικά υποψηφιότητα παρά το γεγονός ότι θα υπάρχει μόνο η παράταξη του απερχόμενου Γραμματέα της ΕΠΣ Εβρου Παντελή Χατζημαρινάκη. Ο ίδιος φημολογούνταν ότι βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο και συμμετείχε στην κίνηση του Παναγιώτη Λογαρά παρά τις συνεχείς δηλώσεις και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του, αποσύρθηκε και δεν κατέθεσε καν υποψηφιότητα στις εκλογές.

Μετά την γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του, ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης έκανε την ακόλουθη δήλωση – κάλεσμα προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Έβρου (την οποία διευκρινίζουμε ότι διαβάσαμε σε άλλα μέσα, όπως το evros-news και το tvthrakiotis από όπου και η φωτογραφία, καθώς στο ThrakiSportS δεν εστάλη):

«Καλώ όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος, να παρευρεθούν στην γεν.συνέλευση στις 30/5/2018.

Να ακουστούν οι προτάσεις και οι θέσεις των υποψηφίων, καθώς και των ομάδων για την επόμενη τετραετία. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να συνεισφέρουμε σ’ ένα δημοκρατικό διάλογο με αξίες, που να εμπλουτιστεί από χρήσιμα συμπεράσματα για ένα καλύτερο μέλλον στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο».