ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κατασκοπεία του Δημοκριτείου από τον Κοκκινόπουλο και παίκτες του στις Σέρρες

 

Ο Λεύκιππος αντιμετωπίζει το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στον ημιτελικό της Τετάρτης και ο προπονητής του Σωτήρης Κοκκινόπουλος φρόντισε να κατασκοπεύσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Παρέα με τον Ορεστιαδίτη Παλλάκη, από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας του Λεύκιππου, αλλά και άλλους συνεργάτες του, βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό Ομόνοιας Σερρών.

Εκεί διεξήχθη το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Δημοκρίτειο, που ανέδειξε τους φοιτητές αντιπάλους του Λεύκιππου στον ημιτελικό.

Φέτος οι Ξανθιώτες έχουν παίξει τρεις φορές με το Δημοκρίτειο και κέρδισαν και τις τρεις, δυο για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο. Ωστόσο η πιο κρίσιμη είναι αυτή.

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και κράτησε πολλές σημειώσεις στο μπλοκάκι του για να συστήματα της ομάδας του Δημοκριτείου, που παρουσιάστηκε εντυπωσιακή ιδίως στην άμυνα και πήρε δίκαια την πρόκριση στην τελική τετράδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ημιτελικού Λεύκιππος Ξάνθης – Δημοκρίτειο Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Αστέρα Καβάλας, που νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.