Ο Θρακιώτης που συμμετείχε στην τηλεοπτική παραγωγή του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι

 

Την ευκαιρία να ζήσει από κοντά (πολύ κοντά, πιο κοντά δεν γίνεται) το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι, τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης που στέφθηκε για 10η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά και συνολικά την διοργάνωση, είχε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα των ΜΜΕ στην Θράκη, ο Γιώργος Δάφνης.

Ο Κομοτηναίος τηλεοπτικός παραγωγός συμμετείχε στην δημοσιογραφική αποστολή της Nova για την κάλυψη του φάιναλ φορ, δίνοντας το «παρών» στη διοργάνωση με το συνεργείο του Δημήτρη Παπαμιχαλάκη. Άλλωστε το έργο και οι ικανότητές του στον χώρο της τηλεόρασης αναγνωρίζονται και πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Θράκης, με αποτέλεσμα να δέχεται συχνά προτάσεις για να λαμβάνει μέρος σε τόσο σημαντικές τηλεοπτικές και όχι μόνο παραγωγές.

Ο Γιώργος Δάφνης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του όφειλαν να είναι παρόντες όλο αυτό το τετραήμερο στην αρένα του του Βελιγραδίου, όπου διεξήχθη η φετινή διοργάνωση, έχοντας την ευθύνη για τις τηλεοπτικές εκπομπές και όλες τις ραδιοζεύξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες της διοργάνωσης. Οι απευθείας συνδέσεις δεν αφορούσαν όμως μόνο την τηλεόραση της Nova που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ευρωλίγκα στην Ελλάδα, αλλά και την ιστοσελίδα της αλλά και τα social media, αφού αρκετές μεταδόσεις έγιναν μέσω του facebook.

Οι ώρες δουλειάς στο Βελιγράδι ήταν πολλές και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος, σε αυτόν ωστόσο ο Γ. Δάφνης βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει λίγο την πανέμορφη πόλη της πρωτεύουσας της Σερβίας και να συναντήσει αρκετούς ακόμα Έλληνες, που είχαν αγοράσει εισιτήρια ελπίζοντας ότι θα συμμετέχουν στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και αποφάσισαν να τα εκμεταλλευθούν κάνοντας ένα ωραίο ταξίδι και παρακολουθώντας σπουδαίος αγώνες χωρίς οπαδικό άγχος.

Ως μέλος μάλιστα της δημοσιογραφικής αποστολής της Nova, ο Γιώργος Δάφνης είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος και στον αγώνα μεταξύ των δημοσιογράφων που διεξήχθη το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή ανάμεσα στους ημιτελικούς και τους τελικούς. Από εκεί προέρχεται και η φωτογραφία με τον θρυλικό αρχηγό της Εθνικής Ομάδας του 1987 Παναγιώτη Γιαννάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.