Γ’ Εθνική: Παραίτηση του ταμία της ΑΕ Διδυμοτείχου με πέντε «ευχαριστώ» αλλά και αιχμές για το τελευταίο 50ήμερο

 

Την αποχώρηση του απ’ την διοίκηση της Α.Ε. Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε  ο μέχρι πρότινος Ταμίας της ομάδας Τάσος Διαγκάκης, με δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής και επί τέσσερα χρόνια παράγοντας της ΑΕΔ κάνει έναν απολογισμό, λέει πέντε ευχαριστώ αλλά αφήνει και σαφέστατες αιχμές για όσα συμβαίνουν στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει κληθεί ο ίδιος σε κανένα από τα συμβούλια που έχουν διενεργηθεί το τελευταίο 50ήμερο, από τις 2 Απριλίου και μετά.

Ο Τάσος Διαγκάκης είναι το δεύτερο μέλος της διοίκησης της ΑΕ Διδυμοτείχου που αποχωρεί μετά τον Βούλη Μπιλιακάκη που εδώ και περίπου τέσσερις μήνες είχε ανακοινώσει ότι φεύγει από την διοίκηση αλλά και συνολικά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Η δική του παραίτηση όμως είναι για τους μη γνωρίζοντες πιο απρόσμενη και σαφώς πιο αιχμηρή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο Τάσος Διαγκάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί φίλοι-ες

Μετά από μια τετραετή θητεία στο Δ.Σ της ΑΕΔ, θεωρώ ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και δηλώνω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔ. Διότι όπως πιστεύω, παντού και πάντοτε οφείλουμε να δίνουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και νέα οράματα, να δημιουργήσουν κάτι καλύτερο για την πορεία της ομάδος μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Πρώτον: όλους τους φιλάθλους της ομάδος για την διαρκή στήριξη τους σε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι αυτής της τετραετίας, ένα από τα καλύτερα ιστορικά της ΑΕΔ με επιτυχίες και μόνο επιτυχίες.

Δεύτερον : να ευχαριστήσω όλη την αγορά του Διδυμότειχου και της περιφέρειας, για την συνεχή οικονομική στήριξη σε μια από τις δυσκολότερες εποχές για την χώρα μας.

Τρίτον: να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, που πρόσφεραν σε αυτήν την ομαδική μας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομαδος μας πρωτοπόρα παντού.

Τεταρτον: να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που συγκρότησαν το Δ.Σ της ΑΕΔ για την άπταιστη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς έως και την 01/04/2018, ημερομηνία λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και τέλος να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Τσουλκανάκη Νικόλαο και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και για την μεγάλη του προσφορά προς την ομάδα της ΑΕΔ, που επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα.

Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους με υγεία, διότι η ΑΕΔ είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστει πάντοτε και ιδιαίτερα τώρα που έχει αποκτήσει μέταλλο πρωταθλητή. Τα γεγονότα πάντα ακολουθούσαν την ΑΕΔ και δεν το τα ακολουθούσε ποτέ αυτή.

Μακάρι οι αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ της ΑΕΔ από 02/04/2018 και εντεύθεν, μελλοντικά (προσωπικά δεν συμμετείχα και δεν είχα κληθεί καταστατικά σε κανένα συμβούλιο) να είναι η αφετηρία μια νέας λαμπρής πορείας της ΑΕΔ.
Με τιμή

ευχαριστώ πολύ για όλα
Διαγκάκης Τάσος»