Football League: Χαιρέτησε πριν τον αγώνα με τον Άρη και ο Ρούσσος τον “διαλυμένο” και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό

 

Παρελθόν από την ομάδα του Πανσερραϊκού μετά από λίγα παιχνίδια και λίγο πριν τον αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου αποτελεί πλέον και ο Άλμπερτ Ρούσσος.

Όπως αναφέρει το FL News, ο 22χρονος πρωην μέσος και του Πανθρακικού, που μετακόμισε από τον ΟΦΗ στον Πανσερραϊκό τον Ιανουάριο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για τα δύο τελευταία παιχνίδια της, μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 13 αγώνες, τους 12 ως βασικός και μια ακόμη ως αλλαγή. Είχε ακόμη 5 συμμετοχές αυτή τη σεζόν και με τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν βάλει τέλος με αυτό τον τρόπο στον κύκλο του στον Πανσερραϊκό αφού πρώτα ρώτησε αν υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Αρη. Αφού πήρε αρνητική απάντηση αποφάσισε να φύγει, ενω αγωνιστική ως αλλαγή στο β’ μερος στο καταδικαστικό 1-1 με την Παναχαική.

Ξεκίνησε από το Διαγόρα Ρόδου και στη συνέχεια έπαιξε στις Κ17 και Κ19 της Γιουβέντους, στην βελγική Σερκλ Μπρίζ, αλλά και σε Πανθρακικό και Ηρακλή, ενώ ήταν διεθνής και με τα εθνικά κλιμάκια στα οποία ξεχώριζε και αποκτήθηκε από την ομάδα της Γιουβεντους.