Football League: Επιστρέφει στην Γερμανία μετά την εν Ελλάδι περιπέτειά του ο Κώστας Τσαμούρης!

 

Δεν ήταν όπως περίμενε η επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης που βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στην ιστορική Καϊζερσλάουτερν που φέτος υποβιβαστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική της Γερμανίας.

Ο Τσαμούρης πρόπερσι βρέθηκε στη Γερμανία και αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και υπέγραψει στον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν του φέρθηκε όπως θα περίμενε και για ένα διάστημα τον είχε εκτός πλάνων του αν και τότε ήταν πρωτος σε συμμετοχές. Ο 24χρονος αμυντικός, σύμφωνα με το FL, βρίσκεται εκ νέου σε συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα, ώστε να συνεχίσει εκ νέου την καριέρα του εκεί πιθανότατα στην πρωτη ομάδα και στο  εντυπωσιακό “Fritz-Walter-Stadion”.

Το βέβαιο είναι πως η νέα αγωνιστική περίοδος δεν θα τον βρει στον υπό διάλυση και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό, με τον οποίο φέτος έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πιθανότατα θα τις κανει 21 εαν αγωνιστει και στον αγώνα με τον Αρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την προτελευταία αγωνιστική.