ΕΠΣ Έβρου: Τα 18 στελέχη της παράταξης Χατζημαρινάκη που κατεβαίνουν στις εκλογές και ο ένας ανεξάρτητος που κατέθεσε υποψηφιότητα

 

Στις 14:00 το μεσημέρι έληξε η προθεσμία κατάθεσης  των υποψηφιοτήτων για την εκλογική διαδικασία  ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Έβρου και μετά την αποχώρηση της πλευράς Μελισσανίδη ήδη από την Παρασκευή αλλά και την απόφαση Λογαρά να μην καταθέσει υποψηφιότητα, όπως έγραψε σε προηγούμενες αναρτήσεις το ThrakiSportS, το αποτέλεσμα των εκλογών ξεκαθάρισε δέκα μέρες πριν διεξαχθούν.

Ο μοναδικός συνδυασμός που κατέθεσε υποψηφιότητα είναι αυτός που έχει ως επικεφαλής τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα της Ένωσης Παντελή Χατζημαρινάκη (φωτο από παλιότερη συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος). Συνολικά υπάρχουν 11 υποψήφιοι για το ΔΣ, τρεις για αναπληρωματικά μέλη και τρεις για την εξελεγκτική επιτροπή. Απλά για να έχουμε μια μικρή αγωνία, έχει κατατεθεί και μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα για το ΔΣ, από τον πρόεδρο του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης Χριστόδουλο Μεντίδη.

Από εκεί και πέρα, οι 18 υποψήφιοι της παράταξης Χατζημαρινάκη που κατέθεσαν υποψηφιότητα είναι οι εξής:

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου:
Παντελής Χατζημαρινάκης ως επικεφαλής
Χρήστος Καραγιάννης
Χάρης Αρχόντογλου
Δημήτρης Βαρσαμακίδης
Νίκος Ραδιόγλου
Θανάσης Σιμόγλου
Βαγγέλης Γκαρέλης
Σίμος Σανδραμάνης
Ιωακείμ Τσουκνάδης
Χρήστος Γιατσιλίδης
Δημήτρης Φαλέκας

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου:
Νίκος Βουλγαρίδης
Σίμος Τσιλίκας
Λεωνίδας Κοπούκης

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή:
Δήμος Πουπουρέτσας
Γιώργος Πιρπιρής
Περικλής Γκακίδης

Υποψήφιο αναπληρωματικο μέλος εξελεγκτικής επιτροπής:
Αθανάσιος Γκογκάκης