ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η πρόσληψη του Νικήτα Παπαπαντελή

 

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Νικήτας Παπαπαντελής, ο οποίος τυγχάνει και γενικός γραμματέας του συλλόγου πτυχιούχων προπονητών Έβρου.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος, που επιχειρεί ενισχύοντας σε πρώτη φάση το προπονητικό τιμ να κάνει τις πρώτες του κινήσεις ενόψει της παρουσία του τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό σε όλους μας Νικήτα Παπαπαντελή στη θέση του “Υπεύθυνου προγραμματισμού και μεγιστοποίησης απόδοσης των αγωνιστικών τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.”
Ο Νικήτας έχει μία 20ετή συνεχή πορεία δουλεύοντας είτε ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε ομάδες Δ΄και Γ Εθνικής, είτε σε τοπικές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου και σε αναπτυξιακά τμήματα.
Εργάστηκε διαδοχικά, σε Πανθρακικό,ΑΛΕΞ, ΠΑΕ Θράκη, Ορφέα Αλεξ/πολης, ΝΙΨΑ, Ποντιακό και Καππαδοκία, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς και γνωστούς προπονητές, , όπως οι Μπανιώτης, Δουλγεράκης, Παντζιαράς, Τερζανίδης., Παππάς, Εσπινόζα, Γαϊτάνος, Κατρακυλάκης,κ.α.
Ήταν αυτός που εμπνεύστηκε σε συνέργεια των ακαδημιών της περιοχής το πρωτοποριακό πρότζεκτ του “ευ αγωνίζεσθαι”, το οποίο και συντονίζει εδώ και έξι έτη και παράλληλα είναι Γενικός Γραμματείας του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε κοντά στην πρόσληψη ως βοηθός του κ Ελευθεριάδη στην Κ15 Εθνική Ελλάδος.”