ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη του Ιπποκράτη

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη, προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας της αστυνομίας που ετοιμαζεται για το νέο πρωταθλημα αστυνομικών διεθύνσεων στις 29 Μαίου, αλλα και του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα πρόσθετε αν επιτρεπόταν για τον καταπληκτικό τους β’ γύρο τους Μαρασλή, Αγγελακάκη και Καλυμνιό. Ο Ιπποκράτης φέτος παρά το κακό ξεκίνημά του πραγματοποίησε πορεια πρωταθλητισμού απο το μισό και μετα και τερμάτισε στην 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα:

Τερματοφύλακας: Γκαϊδαρτζάκης (Θράκη Φερών)

Αμυντικοί: Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πετκίδης (Έβρος Σουφλίου)

Μέσοι: Καρακασίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σιδηρόπουλος (Θράκη Φερών), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Παγωνίδης (Θράκη Φερών), Μαλτέζος (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)