ΕΠΣ Ξάνθης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρύδη της Αναγέννησης Θαλασσιάς

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 13 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Δημήτρη Καρύδη, προπονητή της ομάδας της Αναγέννησης Θαλασσιάς, η οποία τερμάτισε εύκολα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα:

Τερματοφύλακας: Χατζηγεωργίου (Ασπίδα Ξάνθης)

Αμυντικοί: Σαββόγλου (Ασπίδα Ξάνθης), Κοντογιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Τζομιάδης (Εχίνος Σπορ), Σαρηγιαννίδης (Άρης Πετεινού)

Μέσοι: Μιχαηλίδης (Εχίνος Σπορ), Δογανίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Παπαδόπουλος (Ασπίδα Ξάνθης)

Επιθετικοί: Κωφίδης (Ηρακλής Νέου Ζυγού), Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ)