ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Tόλη Μπίτσο της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου

ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Tόλη Μπίτσο της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του νεαρού προπονητή και παλιού παίκτη της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου Απόστολου Μπίτσου, ο οποίος είδε την ομάδα του στην 6η θέση του πρωταθλήματος και κοντά στην πρώτη τετράδα:

Τερματοφύλακας: Γκαϊδαρτζάκης (Θράκη Φερών)

Αμυντικοί: Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Τσαπάνης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών)

Μέσοι: Ντόλας (Θράκη Φερών), Καπετανίδης (Άρδας Καστανέων/ Διδυμότειχο), Γκαβανόζης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Επιθετικοί: Παγωνίδης (Θράκη Φερών), Αγγελακάκης (Ορέστης Ορεστιάδας), Μαρασλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Σχόλια

comments