ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Πασχάλη Σταματάκη του Έβρου Σουφλίου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Πασχάλη Σταματάκη του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος δυσκολεύτηκε να αποφασίσει για την τελική εντεκάδα ιδίως για τις θέσεις των μέσων δίνοντας και τις αναλακτικές του τους Ντόλα, Σιδηρόπουλο των φερών και τον Καλυμνιό του Ορέστη. Ο Έβρος Σουφλίου μετά την περσίνη μέτρια σεζόν μετά τον υποβιβασμό του απο την Γ’ εθνική, φέτος έκανε μια καλή πορεία με νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας και παρα την φυγή καλών  παικτών το χειμώνα τερματισε στην 5η θέση της βαθμολογιας.

Τερματοφύλακας: Γκαϊδαρτζάκης (Θράκη Φερών)

Αμυντικοί: Κοτζά Αλή (Ορέστης Ορεστιάδας), Βάρναλης (Θράκη Φερών), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών)

Μέσοι: Παρασκευάς (Ορεστης Ορεστιάδας), Καπετανίδης (Άρδας Καστανέων/ Διδυμότειχο), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Τσιπλάκης (Θράκη Φερών), Αγγελακάκης (Ορέστης Ορεστιάδας), Ρουσίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)