ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στο φάιναλ φορ ο σούπερ Εθνικός! Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του ΚΑΟΔ στην Δράμα και περιμένει τον Αστέρα

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίζοντας εντυπωσιακά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως και στο δεύτερο παιχνίδι, κατάφερε να νικήσει με 56-61 τον πανίσχυρο ΚΑΟΔ που μέχρι πριν δυο χρόνια εκπροσωπούσε στην Α1 Κατηγορία την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πέρασε στο φαιναλ φορ.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αστερα Καβάλας που νίκησε τον ΑΟ Σερρών με 62-53. Ο άλλος ημιτελικος αποτελείται από το ζευγάρι του Λεύκιππου με τον νικητή του αγώνα Πανσερραικός-Δημοκρίτειο που θα γίνει το Σάββατο.

Στα του αγώνα ο Εθνικος μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο που έχανε 21-12, σταδιακά ροκάνισε την διαφορα και χτύπησε στο φινάλε της αναμέτρησης τον ΚΑΟΔ σε ένα αγώna deja vu me την δεύτερη αναμέτρηση το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη. Οπως και σε εκείνο Εθνικος μετά το κακό τουξεκίνημα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο φινάλε. Στο ημίχρονο μείωσε 32-25 και στο τέλος τις τρίτης περιόδου 45-39 παρά το 37-28 που αυξηθηκε η διαφορά στο 25′. Στο τέλος του αγώνα μίλησε η καρδιά των παικτών του Εθνικού που μείωσε στο τρίποντο, 48-45 στο 35′ με τους Δραμινούς αγχωμένους και θυμούμενοι τι έγινε στην Αλεξανδρουπολη να λυγίζουν στην πίεση των Εβριτών που με σερί 8-16 στο τέλος του αγώνα πήραν την π΄ροκριση στο φαιναλ φορ επικρατώντας με 56-61 όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αστερα Καβάλας.

Δεκάλεπτα: 21-12, 32-25, 45-39, 56-61

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE THΣ AΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ