Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής» στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 3ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτριος Μπακιρτζής» που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου.

Το ThrakiSportS βρέθηκε στα γραφεία της ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου και συνομίλησε με τον Γιώργο Πετκίδη, υπεύθυνο συντονιστή του τουρνουά όπου μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το τι θα δούμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου στο Σουφλί.

«Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για 3η χρονιά θα διοργανωθεί το Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτριος Μπακιρτζής» από την ακαδημία μας, σε συνεργασία με το Δίκτυο ακαδημιών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι το Σάββατο 19 και η Κυριακή 20 Μαΐου με το χώρο διεξαγωγής το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας».

Όπως ενημερώνει ο κ. Πετκίδης, «οι ακαδημίες που θα συμμετέχουν θα είναι του Έβρου Σουφλίου ως οικοδεσπότες του τουρνουά, της Α.Ε. Διδυμοτείχου, του Ορέστη Ορεστιάδας, της Loga Academy Απαλού, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, του Α.Ο. Τυχερού και του Σβίλενγκραντ Βουλγαρίας. Η κάθε ακαδημία θα μπορεί να συμμετάσχει με όποια ηλικιακά τμήματα διαθέτει. Τα τμήματα αυτά είναι: προπαιδικό, Junior, Pro Junior, Bampini και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη συμμετοχή των Α.Μ.Ε.Α. που θα αγωνιστούν με μια επίλεκτη ομάδα του προπαιδικού μας».

Το τουρνουά είναι φιλανθρωπικό, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. «Σκοπός του τουρνουά μας είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων ΑμΕΑ Σουφλίου “Νήμα Ζωής”. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο του σταδίου αλλά και το κάθε παιδί με τη συμμετοχή του διέθεσε το συμβολικό ποσό των 2€».

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και στις ακαδημίες αναμνηστικό κύπελλο. Παράλληλα, θα υπάρξουν και βραβεύσεις, εξηγεί ο Γ. Πετκίδης: «Θα τιμηθούν για την αμέριστη βοήθειά τους ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, ο Διοικητής της 50ης Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ» κ. Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου κ. Βομβέλλης Χαράλαμπος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σουφλίου κ. Ταπεινόπουλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Σουφλίου κ. Τσιακίρης Γεώργιος καθώς και ο εκπρόσωπος της εταιρίας αλλαντικών του Ομίλου Υφαντής».

«Εν κατακλείδι θα θέλαμε εκ των προτέρων να ευχαριστούμε όλες τις ακαδημίες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά μας και βέβαια, προσκαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Νομού μας να μας τιμήσει με την παρουσία του και να παρακολουθήσει το τουρνουά μας», καταλήγει ο Τεχνικός Διευθυντής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Πετκίδης, στις δηλώσεις του στο ThrakiSportS.

Η αφίσα του τουρνουά:

 width=