Super League: Κλήθηκε εσπευσμένα ο Ουζουνίδης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

 

Η τελευταία ημέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του ήταν η Τρίτη στο Κορωπί. 

Ο Ελληνας προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια της σεζόν και κατόπιν άφησε τους πράσινους να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της διοίκησης που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας κ.κ. Κωνσταντίνου και Στάμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ευχαρίστησε άπαντες για την συνεργασία και την υπομονή που έδειξαν και τους ζήτησε να σέβονται την φανέλα της ομάδας, την οποία φοράνε, ακόμα και αν οι εκάστοτε διοικήσεις δεν είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις τους απέναντί τους αλλά και στο βάρος αυτής της φανέλας.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ουζουνίδης δέχτηκε πρόσκληση από τους δύο άνδρες της διοίκησης για να μεταβεί εσπευσμένα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη το πρωί.

Αρχικά φούντωσαν φήμες για πιθανή προσπάθεια προσέγγισης να παραμείνει στην ομάδα, αλλά φαίνεται από τα ρεπορτάζ αθηναϊκών μέσων ότι ο λόγος είναι απλά για να συζητήσουν μαζί του τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων του ίδιου (σχεδόν όλο το συμβόλαιό του) και των άμεσων συνεργατών του στο προπονητικό τιμ.

Συνεπώς ο Εβρίτης προπονητής είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του με όποιον σύλλογο επιθυμεί.