ΕΠΣ Ξάνθης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή του Απόλλωνα Ξάνθης

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 13 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου, προπονητή της νεοφώτιστης ομάδας του Απόλλωνα Ξάνθης, που έκανε αρκετές εκπλήξεις φέτος με την παρουσία της και τα αποτελέσματα που πήρε στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας παράλληλα να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή της και τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία:

Τερματοφύλακας: Χατζηγεωργίου (Ασπίδα Ξάνθης)

Αμυντικοί: Γελαδάρης (Ασπίδα Ξάνθης), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Σαρηγιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Τζομιάδης (Εχίνος Σπορ)

Μέσοι: Δογανίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Μιχαηλίδης (Εχίνος Σπορ), Τουργαΐδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς)

Επιθετικοί: Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Κυριαζίδης (Ασπίδα Ξάνθης)