ΕΠΣ Ξάνθης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Εκρέμ Καμπούρ του Εχίνου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 13 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στα τελικά αποτελέσματα η ψήφος του κοινού, που ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία, μετρά στο 50% και στο υπόλοιπο 50% η ψήφος της άτυπης επιτροπής που σχηματίζουν οι προπονητές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει φέτος αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Εκρέμ Τζεμαλή Καμπούρ, προπονητή της ομάδας του Εχίνου Σπορ, που και τη φετινή χρονιά χάρη στις καλές εμφανίσεις της τερμάτισε πάνω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας πολύ εύκολα την παραμονή στην κατηγορία:

Τερματοφύλακας: Ζαρζακόπουλος (Άρης Πετεινού)

Αμυντικοί: Σαμαράς (Ασπίδα Ξάνθης), Τζαρτάκης (Ασπίδα Ξάνθης), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Χιώτης (Άρης Πετεινού)

Μέσοι: Μπάτζιος Δ. (Ηρακλής Νέου Ζυγού), Δογανίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Κυριαζίδης (Ασπίδα Ξάνθης)

Επιθετικοί: Κατσής (Ασπίδα Ξάνθης), Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Αμέτογλου (Κεντητή).