ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Κύριλλο Καλλιμάνη της ΠΑΕ Νίψας

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του προπονητή της ΠΑΕ Νίψας Κύριλλου Καλλιμάνη, ο οποίος ανέλαβε την νεοφώτιστη ομάδα στα μέσα της σεζόν και τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος λόγω της πολύ χαμηλής επιθετικής της αποτελεσματικότητας, με μεγάλη επιτυχία της ομάδας το αποκλεισμό του μετέπειτα πρωταθλητή Εθνικου Αλεξανδρούπολης στο κύπελλο:

Τερματοφύλακας: Στεφανίδης (Ιπποκράτης)

Αμυντικοί: Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Τσαπάνης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Βάρναλης (Θράκη Φερών), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών)

Μέσοι: Μακιτσιάν (Ιπποκράτης), Πολίδης (Θρακη Φερών), Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Μαρασλής (Άνθεια/Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Καλαϊτζίδης (Ποντιακός Αλεξανδρούπολης), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)