ΕΠΣ Θράκης: Εξελίξεις στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Παραιτήθηκε ο Ανέστης Σπυριάδης

 

Παρελθόν από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου αποτελεί ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Σπυριάδης.

Ο Κοζανίτης νεαρός τεχνικός παραιτήθηκε από την προηγούμενη εβδομαδα, ωστόσο δέχτηκε να κοουτσάρει την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με  την Δόξας Γρατινής, όπου ο Μέγας έμεινε ισόπαλος 1-1, χάνοντας αρκετές από τις πιθανότητές του για το πρωτάθλημα. Πλέον στο Μέγα Αλέξανδρο συζητάνε με κάποιους προπονητές, με το πρωτάθλημα να εχει ακόμα 3 αγωνιστικές και να ολοκληρώνεται σε 10 περίπου ημέρες στις 26  του Μάη.

Ο 29χρονος προπονητής που την Τρίτη θα αποχαιρετήσει τους παίκτες τουστην προπονηση,  εκτός από προπονητής ήταν και πάικτης του Ιάσμου την περσινή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα είναι προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Μαυροπηγής στην ΕΠΣ Κοζάνης, και κατόπιν αφού πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν τέσσερα χρόνια στον Αστερα Αιγείρου, ένα χρόνο στον Ορφέα Ξυλαγανής, στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ ήταν προπονητής στον Ορφέα Ξυλαγανής, υπηρεσιακός προπονητής και γυμναστής στην Δόξα Προσκυνητών, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη ιστορική εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Αλεξάνδρεια επί του Μακεδονικού Φούφα, ομάδα της Πτολεμαίδας όπου και κατάγεται (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο Ανέστης Σπυριαδης με επιστολή του αναφέρει: “Μετά απο ώριμη σκέψη και σεβόμενος τις ηθικές αρχές και την προσωπικότητα μου αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομαδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Η απόφαση πάρθηκε πριν το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα Γρατινης, καθώς μετά από συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και διαφορά φιλοσοφίας σε θέματα τα οποία για μένα είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Παρέμεινα στη θέση μου και στο τελευταίο παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη την έως τώρα προσπάθεια των παιδιών και θέλοντας να μην δημιουργήσω πρόβλημα πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Ιασμο και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας”.