ΕΠΣ Έβρου: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λογαρά της Νίκης Απαλού

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 11 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του προπονητή της Νίκης Απαλού Παναγιώτη Λογαρά, ο οποίος θυμίζουμε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου και μάλιστα ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, διεκδικώντας την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων:

Τερματοφύλακας: Γκαϊδαρτζάκης (Θράκη Φερών)

Αμυντικοί: Δορουγιδένης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Λίτσιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Αλή Κοτζά (Ορέστης Ορεστιάδας), Μαυρομάτης (Θράκη Φερών)

Μέσοι: Σιδηρόπουλος (Θράκη Φερών), Καλύμνιος (ΑΕΚ Έβρου/Ορέστης Ορεστιάδας),  Οτέμπερης (Ορέστης Ορεστιάδας)

Επιθετικοί: Αγγελακάκης (ΑΕΚ Έβρου/Ορέστης Ορεστιάδας), Καλαϊτζίδης (Ποντιακός Αλεξανδρούπολης), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)