LIVE η Β’, Γ’ Εθνική και ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασπίδα Ξάνθης-Πεύκα, Ν. Σκοπός-ΑΕ Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΧΑΝΘ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΚΑΟΔ

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των τεσσάρων ομάδων της Θράκης που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα και στα πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθούμε την εξέλιξη στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για Β’ και Γ’ Εθνική αλλά και τον Κυριακάτικο αγωνα πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ωρα 15:50  Στις 17:00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής για τη Β’ Εθνική ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και την ομάδα των Πεύκων στο κλειστό του Ευμοίρου, ματς τελικός για την ομάδα της Ξάνθης, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη διαφορετικά υποβιβαζεται ανεξαρτητα τι θα κανουν οι αντίπαλοι της, είτε αυτή στον Λαγκαδα την επόμενη αγωνιστική.

Ωρα 15:55  Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική. Ο ΓΑΣ Κομοτηνής υποδέχεται στο ΔΑΚ την ΧΑΝΘ, ενω η ΑΕ Κομοτηνής από την άλλη παίζει εκτός έδρας στο Ν. Σκοπό Σερρών με τον Ορφέα.

Ωρα 15:59  Τέλος ο Εθνικός Αλεξανδρουπολης στον μοναδικό Κυριακάτικο αγώνα για τα πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ φιλοξενεί τον ΚΑΟ Δραμας με στόχο να ισοφαρίσει την σειρα σε 1-1.

Ωρα 16:01  Θυμηθείτε τα χθεσινά αποτελέσματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με ένα κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 16:03  Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ωρα 16:09  Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:13  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:19  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:26  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:31  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:37  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:43  Χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:48  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:55  Σε πέντε λεπτά ξεκινά το κρίσιμο παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης στο Εύμοιρο και συρρέει αρκετός κόσμος εκεί.

Ωρα 16:58  Κοντά στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης είναι και τα άλλα τμήματα του συλλόγου, όχι μόνο τα μπασκετικα.

Ωρα 17:01  Τζάμπολ στο Εύμοιρο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ασπίδα αφού αν χάσει από τα αδιαφορα βαθμολογικά Πεύκα υποβιβάζεται ανεξαρτητα τι θα κάνει την τελευταία αγωνιστική στον Λαγκαδα αλλά και τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές της.

Ωρα 17:05 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξανθης-Μαχητές Δόξα Πεύκων, Γέφυρα-Χ.Τρικούπης, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Στρατώνι, Ελίμεια-Φάρσαλα, Τιτάνες Παλαμα-Ίκαροι Σερρών, Καβάλα-Ερμής Λαγκαδά και Αγρίνιο-Ανατόλια.

Ωρα 17:09  Θυμίζουμε ότι σε λιγότερο από μια ώρα για τη Γ’ Εθνική έχουμε με τον αδιάφορο βαθμολογικα ΓΑΣ να υποδέχεται την ΧΑΝΘ, ενώ η υποβιβασμένη ΑΕ Κομοτηνής ταξιδεύει στο Ν. Σκοπό Σερρών όπου θα αντμετωπίσει τον τοπικό και ουραγό Ορφέα.

Ωρα 17:13  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής: Κένταυρος Καλλικράτειας-Αστέρας Σίνδου, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΧΑΝΘ, Ευκαρπία-Πολύγυρος, ΜΕΝΤ-Μακεδονικός, Απολλων Καλαμαριάς-Ελευθερούπολη, Ορφέας Ν. Σκοπού-ΑΕ Κομοτηνής και Μαντουλίδης-Αίας Ευόσμου.

Ωρα 17:18  Κακό ξεκίνημα για την Ασπίδα Ξάνθης στον αγώνα, βρίσκεται δυόμισι λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου με πέντε πόντους πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα Ασπίδα – Εύκα 7-12 μετά από 7.30 λεπτά αγώνα.

Ωρα 17:22  Θυμίζουμε ότι στις 6.00 το απόγευμα στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος της Αλεξανδρούπολης  ο Εθνικός φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ για τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Θα έχουμε ενημέρωση και για αυτό το ματς.

Ωρα 17:24  Θυμίζουμε ότι μια εβδομάδα πριν στην Δράμα ο ΚΑΟΔ είχε νικήσει με 71-54. Πέτυχε την πρώτη νίκη και θέλει άλλη μια για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ώρα 17:26 Στην Ξάνθη τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Μειώνει η Ξάνθη στον πόντο. Αποτέλεσμα πρωτης περίοδου Ασπίδα Ξάνθης-Πεύκα 14-15

Ώρα 17:42 Στην Ξάνθη έχουμε ημίχρονο. Η Ασπίδα πέρασε μπροστα στο σκορ 4 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Ασπίδα Ξάνθης-Πεύκα 31-27

Ώρα 17:51 Σε λίγη ώρα ξεκινά και η Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής: Κένταυρος Καλλικράτειας-Αστέρας Σίνδου, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΧΑΝΘ, Ευκαρπία-Πολύγυρος, ΜΕΝΤ-Μακεδονικός, Απολλων Καλαμαριάς-Ελευθερούπολη, Ορφέας Ν. Σκοπού-ΑΕ Κομοτηνής και Μαντουλίδης-Αίας Ευόσμου.

Ώρα 17:53 Σε αγώνες που ενδιαφέρουν την Ασπίδα στο ημίχρονο Αγρίνιο-Ανατόλια 29-37 και Γέφυρα-Χαρίλαος Τρικούπης 35-38

Ώρα 17:58 Σε λίγη ώρα ξεκινά και ο αγώνας πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό να υποδέχεται τον ΚΑΟΔ.

Ώρα 17:59 Έναρξη αγώνων στην Β’ Εθνική και στο κλειστό του Ευμοίρου.

Ώρα 18:02 Καθυστερηση στην Αλεξανδρούπολη και στα πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ώρα 18:04 Έναρξη αγώνων στην Γ’ Εθνική και στους αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής.

Ώρα 18:08 Θυμιζουμε τους χορηγούς μας για την σημερινή μετάδοση. Την  Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης», το  θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” και το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή. Επίσης τους  “Ξηρους Καρπούς Σβυντρίδη”, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» , τον  «Λεχούδη Τεχνικά Έργα», και τέλος  την κατασκήνωση Happy Days στην Χαλκιδική.

Ώρα 18:16 Στις Σέρρες τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Κακή η ΑΕΚ χανει από τον Ορφέα. Αποτέλεσμα πρωτης περίοδου Ορφεας Ν. Σκοπού- ΑΕ Κομοτηνής 25-15

Ώρα 18:22  Στην Ξάνθη τέλος τρίτου δεκαλέπτου. Τα Πεύκα περασαν μπροστα στο σκορ εκμεταλλεόμενα και την ανοχήτων διαιτητών. Αποτέλεσμα τρίτης περίοδου Ασπίδα Ξάνθης-Πεύκα 46-52

Ώρα 18:20 Στην Αλεξανδρούπολη ακόμα δεν ξεκινησαν τα πλει οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ώρα 18:27 Στις Σέρρες η ΑΕΚ μειώνει 31-26.

Ώρα 18:32 Στην Κομοτηνή ο ΓΑΣ χανει από την ΧΑΝΘ 20-29 στα μεσα της β’ περιόδου.

Ώρα 18:35 Στην Γεφυρα ο Χαριλαος Τρικουπης προηγειται της Γεφυρας 53-56. Η Ασπίδα θέλει νικητων γηπεδούχων για να έχει ελπίδες, ωστε να αποφυγειμτριπλη ισοβαθμία.

Ώρα 18:40 Στις Σερρες έχουμε ημίχρονο. Η ΑΕΚ πέρασε μπροστα και ξέφυγε και 7 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Ορφέας Νέου Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 36-43

 Ώρα 18:41 Στην Αλεξανδρούπολη τέλος πρωτου δεκαλέπτου. Ο ΚΑΟΔ ειναι μπροστα στο σκορ. Αποτέλεσμα πρωτης περιόδου Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΚΑΟ Δραμας  15-19

Ώρα 18:43 Στην Κομοτηνή έχουμε ημίχρονο. Ο ΓΑΣ μείωσε το σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΓΑΣ Κομοτηνής-ΧΑΝΘ 30-31 

Ώρα 18:51 Στην Ξάνθη έχουμε τελικό αποτέλεσμα που ειναι πικρό. Ο Τσόγκας δεν καταφερε να στειλει στην τελευταια επίθεση το ματς στην παραταση ή με τρίποντο να δωσει την νίκη ανασα. Ετσι η Ασπίδα σχεδόν υποβιβαστηκε μαθηματικά. Τελικό αποτέλεσμα Ασπίδα Ξάνθης-Μαχητές Πεύκων 64-66

Ώρα 18:55 Ανατροπή σκηνικού. Η νικη της Γεφυρας επί του Χαρίλαου Τρικούπη με 74-73 αλλαζει πλεον την κατάσταση εστω για μια βδομαδα. Η Ασπιδα θελει νικη στον Λαγκαδα και ήττα με το Πευκοχώρι την τελευταια αγωνιστική

Ώρα 18:56 Έναρξη β’ μερους στην Γ’ Εθνική.

Ώρα 19:06 Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε ημίχρονο. Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει να ειναι μπροστα στο σκορ. Αποτέλεσμα πρωτης περιόδου Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΚΑΟ Δραμας  29-36

Ώρα 19:19 Στις Σερρες τέλος τρίτου δεκαλέπτου ημίχρονο. Η ΑΕΚ ξέφυγε 10 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου Ορφέας Νέου Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 53-63

 Ώρα 19:22 Στην Αλεξανδρούπολη ξεκινησε το τρίτο δεκάλεπτο.

Ώρα 19:23 Στην Κομοτηνή έχουμε τέλος τρίτης περιόδου. Ο ΓΑΣ μείωσε δεν μπορεί να περασει μπροστα στο σκορ. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου ΓΑΣ Κομοτηνής-ΧΑΝΘ 41-47

Ώρα 19:44 Στις Σερρες έχεουμε τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕ Κομοτηνή πήρε δευτερη σερί νικη και την εκτη στοπρωταθλημα. Τελικό αποτέλεσμα Ορφέας Νέου Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής 60-78

Ώρα 19:46 Στην Αλεξανδρούπολη τέλος τρίτου δεκαλέπτου. Ο ΚΑΟΔ ειναι ακομα μπροστα στο σκορ αλλα ο Εθνικός δείχνει πως μπορεί. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΚΑΟ Δραμας  48-54

Ώρα 19:48 Στην Κομοτηνή έχουμε τελικό αποτέλεσμα. Ο ΓΑΣ δεν τα καταφερε σε ένα ακομα παιχνιδι. Τελικό αποτέλεσμα τρίτης περιόδου ΓΑΣ Κομοτηνής-ΧΑΝΘ 65-71

Ώρα 19:58 Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικος ειναι εκπληκτικος και έκανε την ανατροπή προσωρινα και βαδίζει για το 1-1 στην σειρά. Πέρασε μπροστα στο 36′ τουΚΑΟΔ με 67-62.

Ώρα 20:13 Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε τελικό αποτέλεσμα. Μεγάλη νίκη για τον Εθνικο που ισοφαρίζει την σειρά με τον ΚΑΟΔ σε 1-1, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους την Τεταρτη στην Δράμα. Τελικό αποτέλεσμα  Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΚΑΟ Δραμας  70-67

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας αλλά και εσάς που μεινατε μαζί μας κοντά στις 4 σχεδόν ώρες.