Ανατροπή δεδομένων στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου! Δυναμικό μπάσιμο Μελισσανίδη για να αμφισβητήσει Ιβάν Σαββίδη!!!

 

Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ζει και αναπνέει (με κομμένη την ανάσα είναι αλήθεια) για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πληροφορίες του ThrakiSportS από το ΟΑΚΑ αναφέρουν ότι εδώ και λίγες μέρες, ενδεχομένως και ώρες, βρίσκεται σε εξέλιξη ντέρμπι ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη και με φόντο τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.

Στα πολλά και αλλεπάλληλα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του ThrakiSportS τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αναφέρει ότι ο μόνος που έπαιζε μπάλα σε αυτές τις εκλογές σε παρασκηνιακό επίπεδο ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε το χρίσμα στον απερχόμενο γενικό γραμματέα της Ένωσης Παντελή Χατζημαρινάκη. Έχουμε αναφέρει επίσης ότι έχει εκφραστεί η πρόθεση να κατέβει απέναντι στον Χατζημαρινάκη ένα ακόμα σχήμα υπό τον Παναγιώτη Λογαρά, ενώ αντιθέτως ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Καραβασίλης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε ο αντιπρόεδρός του Θεόδωρος Μπίκος.

Μια νέα πληροφορία ωστόσο έρχεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει πολλά δεδομένα. Σύμφωνα με αυτήν, που προέρχεται από δύο διαφορετικές πηγές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μην αφήσει τον Ιβάν Σαββίδη να παίξει μόνος του μπάλα. Ήδη κάποιοι δικοί του άνθρωποι επικοινώνησαν με συγκεκριμένα σωματεία ενώ λέγεται ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του “Τίγρη” με καταγωγή μάλιστα από την περιοχή θα ανέβει στον Έβρο για να την οργώσει ενόψει των εκλογών της 30ης Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητη και η ανακοίνωση του ΑΟ Θράκης – Άλεξ, που ανέλαβε την ευθύνη των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη και έχει προαναγγείλει την δημιουργία ομάδας με την επωνυμία ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης από τη νέα σεζόν, διαφορετικής από την υπάρχουσα ΑΕΚ Έβρου. Σύμφωνα με αυτήν, η διοίκηση του σωματείου «αποφάσισε να συμμετέχει στον συντονισμό για την εξεύρεση ικανών στελεχών που θα κληθούν να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εβρου». Είναι άγνωστο αν αυτή η ανακοίνωση έχει να κάνει με την εμπλοκή Μελισσανίδη, είναι λογικό όμως να δημιουργούνται συνειρμοί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, κανείς δεν ξέρει αν η εμπλοκή Μελισσανίδη θα έχει να κάνει με την στήριξη κάποιας υποψηφιότητας από αυτές που ήδη είναι γνωστές, αν θα υπάρξει κάποια άλλη που θα εμφανιστεί την τελευταία στιγμή ή αν απλά σκοπός είναι να ανακατευτεί η τράπουλα. Πολλοί λένε ότι μια εμπλοκή του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή δεν θα προλάβει να ανατρέψει την διαμορφωθείσα κατάσταση. Ωστόσο η τράπουλα ανακατεύεται και μόνο με την διαρροή της πληροφορίας ότι μπαίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως αντίπαλον δέος του Ιβάν Σαββίδη στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, που έχουν προγραμματιστεί ως γνωστόν για τις 30 Μαΐου.