Α2 Ανδρών: Αιφνιδιαστική απόσυρση του Έβρου Σουφλίου από τα μπαράζ ανόδου της Καρδίτσας

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στα μπαράζ ανόδου στην Α2 ανδρών που ξεκίνησαν την Τετάρτη στην Καρδίτσα, αλλά η πρεμιέρα του Εθνικού θα γινόταν την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα ο Εβρος Σουφλίου με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στα μπαράζ τα οποία ξεκίνησαν χθες αλλά στην πρεμιέρα ο Εβρος Σουφλίου είχε ρεπό. Στην επιστολή που έστειλε ο Εβρος Σουφλίου αναφέρει πως οι αθλητές της ομάδας είναι στην πλειοψηφία τους μαθητές λυκείου που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους και διαβάζουν κι έτσι δεν συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός για την αποστολή.
Βέβαια η ομάδα του Σουφλίου θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει νωρίτερα, ενώ και η ΕΣΠΕΘΡ έχασε την ευκαιρία να έχει μια ομάδα παραπάνω στην Α2 Ανδρών αφου ο Ερμογένης θα μπορούσε να πάρει μέρος αυτός στα μπαραζ.  Ετσι από τις τέσσερις ομάδες που έμειναν στα μπαράζ (ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πιερικός, ΑΕΝ Πανοράματος, ΣΠΑ Καρδίτσας) οι τρεις πρώτες θα πάρουν την άνοδο για την Α2 ανδρών.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας: ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΑΕΝ Πανοράματος 3-1 (25-18, 25-23, 22-25, 25-21) και ΣΠΑ Καρδίτσας – ΣΦΚ Πιερικός 2-3 (23-25, 26-24, 19-25, 25-16, 14-16)