ΕΣΠΕΘΡ: Χάλασε καθοδόν το ιδιόκτητο λεωφορείο του ΑΟΟ και οι παίδες του επέστρεψαν στην Ορεστιάδα στριμωγμένοι σε αμάξια

 

Ένα αρνητικό περιστατικό είχαμε το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας από τον Έβρο Σουφλίου.

Η αναμέτρηση ως γνωστόν φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος της οι δυο ομάδες πήραν τον δρόμο της επιστροφής στον Έβρο.

Για τον ΑΟΟ σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το πλεονέκτημα του γεγονότος ότι διαθέτει δικό του μεταφορικό μέσο, καθώς ως γνωστόν η ομάδα διαθέτει ιδιόκτητο μικρό λεωφορείο τύπου μίνι βαν που είναι κατάλληλο για τις μετακινήσεις, ιδίως της παιδικής ομάδας.

Ωστόσο μετά την ήττα από το Σουφλί, τους μικρούς παίκτες του ΑΟΟ τους περίμενε μια δυσάρεστη ακόμα εξέλιξη, καθώς καθοδόν προς την Ορεστιάδα το λεωφορειάκι χάλασε και το ταξίδι έμεινε στη μέση ή καλύτερα στην αρχή, αφού το περιστατικό συνέβη σχεδόν στο ξεκίνημά του.

Προκλήθηκε αναστάτωση καθώς μιλάμε για μικρά παιδιά και τελικά η λύση δόθηκε κυρίως από κάποιους γονείς οι οποίοι είχαν ακολουθήσει με τα δικά τους ΙΧ. Σε αυτά στριμώχθηκαν κάπως τα παιδιά και κατάφεραν με πολλή ταλαιπωρία να επιστρέψουν ξημερώματα στην βάση τους, στην Ορεστιάδα.